Розглянуто DM in GZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Джулі

Козак
Реєстрування
23 Лис 2025
Дописи
57
Реакції
23
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Джулі Велман
2. Нікнейм порушника: Вінні Оніл
3. Назва клану порушника: Dragon
4. Суть скарги: Їхала собі брати замовленя, вилетів на зустрічну врізався в мене почав стріляти (відео нема грозиться що в нього є, окей нехай покаже навіть якщо не права, це що одразу привід рострілювати, є за це правило? шось не згадую. це була випадковість. а потім ще наздоганяти, що вже я встигла засняти нащастя. і причому в зз в наглу ), хтось з ним розібрався, поїхала далі брати замовлення за яким і їхала, він повернувся за мною і добив вже там де не можна, де я беру груз.. можете і мене покарати, якщо воно правил не знає, за моі слова в чаті мені нема шо скривати, могла б обрізати, це ще м"яка реакція на таку неадекватність і не знання правил(я собі не дозволяю чіпати тих хто на фурі коли вони працюють чи навіть нехай просто іздять поки не чіпають мене(такі правила як пояснювали мені раніше) . Нехай друга сторона покаже відео яким він грозився, що я дійсно не права була в дії, а не на словах, тоді це буде справедливо( він грозився у лікарні в якій я опинилась але не бачу її) .
5. 1:12
6. Дата порушення: 18.01.2026

Останнє редагування:

Валерія Гросман

ГС Неоф 01 на пенсії
Реєстрування
21 Лис 2022
Дописи
1,650
Реакції
618
Бали
238
Вітаю, шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу, виношу такий вердикт:

Гравець [212728] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні.+
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу
з або без гравців у середині без вагомої IC причини.+
6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо./warn
Гравець [236094] отримає покарання за Порушення Правил UKRAINE GTA
5.9. "Образа гравців" - Заборонено ображати гравців. /pmute 60

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі