Розглянуто DM in ZZ + багоюз

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

vlad_nab

Шановний гравець
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
71
Реакції
37
Бали
21
Форма подачі скарги:
1. Нікнейм гравця: 137709
2. Особистий нікнейм: Владислав Вінчестер
3. Клан порушника: Toxic
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: DEVILS
5. Суть скарги: DM in ZZ + багоюз
6. Докази (скріншот/відео): тиць
7. Дата порушення: 27.05.2024

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,187
Реакції
8,683
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Вітаю!
Надайте повне відео всієї ситуації, так як, видно, що на початку відео по вам вже вели вогонь, отже цілком ймовірно, що ваше RP почалося, ще далеко до зеленої зони, в яку ви вирішили заїхати уникнувши RP з гравцями, які вас добили в зеленій зоні, так як, вони мали на це право, тому що дозволено продовжувати вогонь по гравцям у зеленій зоні, якщо перестрілка почалася за межами зеленої зони!

vlad_nab

Шановний гравець
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
71
Реакції
37
Бали
21
По перше я їхав собі до дорозі до Б/у ринка. Перед мною стояло авто в якій сиділо дві особи.

Вікна були зачинені, мене вони ніяким спосібом не могли побачити. Я в них влетів, тому що їхав

на великій швидкості та не встиг відгальмуватись. Дві особи почали по мені відкривати вогонь

незрозуміло чому, я почав собі рухатись далі на заправку, щоб відремонтувати авто. Так як

ти
написав, що це ухід від РП в зелену зону, ти зовсім помиляєшся. Також вони по мені вогонь не

продовжували, заїхали в зелену зону, та відкрили вогонь вже потім

DEVILS

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,187
Реакції
8,683
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Стосовно другого вашого аргументу, в учасника клану Тохіс є база даних з якої він скористався, дізнавшись власника авто, та з якого він клану.

Як ви самі сказали, що по вам відкрили вогонь, за межами зеленої зони, отже перестрілка почалася ще тоді.

Те що ви почали рухатись на заправку, щоб «поремонтувати авто» після перестрілки, це не є причиною втечі в зелену зону, це раз, та по друге на даній заправці СТО немає, отже поремонтувати авто ви би не змогли, чим самим знову ж таки, просто втекли від RP у зелену зону.

Чому гравці по вам не продовжували вогонь? Так тому що, ви на авто від них втікали, вони фізично не могли до вас до стрелити з автомата, гравці підбігли пішки скоротивши до вас дистанцію, та завершили начату перестрілку відкривши по вам вогонь максимально близько, щоб не заподіяти шкоди комусь іншому, а перед цим ще й спробували витягнути вас з авто, щоб не пошкодити його.

Ще питання до вас, автор скарги. Де від гравця було застосовано багоюз?)

vlad_nab

Шановний гравець
Реєстрування
31 Лип 2023
Дописи
71
Реакції
37
Бали
21
На мою думку було вчинено DM in ZZ гравцями клану Volkov та Toxic. Чи невже ви Павло не змогли розгледіти навмисний багоюз гравцем вашого клану на моменті 0:17-0:21? Очікуємо рішення адміністрації.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі