Схвалено DM in ZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кііт Хеллс

Отаман
Реєстрування
9 Лют 2023
Дописи
42
Реакції
28
Бали
21
1.Нікнейм гравця:Віталій Хевву #605 Владислав Андрійович #5659 Тема Хевву #7987 Лінтяй Мерссі #13924 Кирило Хевву #7121
2.Особистий нікнейм:Кііт Харрісон
3.Клан порушника:Неоф-організація
4.Суть скаргиDM in ZZ
5.Докази(скріншот/відео)Тик

Владислав Всемудрий

Поважний гравець
Реєстрування
26 Січ 2023
Дописи
213
Реакції
146
Бали
88
Прошу звернути увагу шановну адміністрацію моє айді 5659 нікнейм Владислав Андрійович. Все почалось з того що наших людей з клану вьязали в кайдани працівники СБУ на фрабсі видно що всі стоять на другій стороні дороги а СБУ вьяже нас. Ми можемо відкрити вогонь коли одного з наших людей [Клану] беруть в кайдани. Якщо адміністратор побаче СБУ на 1 фрагменті навів тайзер та вже відігравати почав що буде заковувати на відео видно що я стріляв по працівнику СБУ а він бере мене в наручники це NON RP Дії його нікнейм Владислав Махмудов ID 11613 на фрагменті відео чутно як я сказав про те що він застосував тайзер проти втомату там видно. Також на фрагменті видно що я почав з іншими людьми стріляти по 2 працівнику СБУ за те що він почав заковувати в кайдани [Клановця] за те по ньому відкрили вогонь. Також данний співробітник а саме Кііт Харрісон показав що ми нікого просто так не рострілювали ось працівник ходив і його ніхто не розстріляв до поки він не взяв в кайдани [Клановця] та не повів в сторону будівлі СБУ. Прошу побачити ми стоїмо на 2 стороні дороги і дивіться хто провокує СБУ яке біжить до нас або ми які на 2 стороні дороги.

Максим Чубай

Північна Україна | Владика неоф
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
1,443
Реакції
239
Бали
148
Доброї ночі, шановний гравець!
Почну з того, що: Неофіційні організації (Картель/клан) - організація яка була створена певною групою людей, які ведуть підпільну діяльність проти основних правил та законів в державі.
А отже , коли одного з вашого соклану затримують, ви маєте право відкрити вогонь на ураження, для того, щоб його спасти.
Щоб запобігти таким діям, СБУ було дозволено проводити рейди на картелі/бункери, щоб приглушувати розвитку кримінальності в державі.
У даному випадку порушень зі сторони гравців - не бачу.
Ви можете подати у (РП) розшук, та побачивши одного з гравців з цього клану затримувати без попереджень(перевіривши документи) , оскільки він знаходиться у розшуку СБУ!
Зачинено.

Максим Чубай

Північна Україна | Владика неоф
Реєстрування
29 Лис 2022
Дописи
1,443
Реакції
239
Бали
148
Гравцям буде видане покарання згідно з пунктом правил про DM ZZ !
Оскільки все відбувалось у зеленій зоні, подібні дії там - заборонені.
Зачинено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі