Андрей007
Отаман
- Реєстрування
- 26 Січ 2026
- Дописи
- 77
- Реакції
- 30
- Бали
- 65
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Денис Космос 77449
2. Ваш нікнейм та ID: Андрій Заболотний 77003
3. Назва клану порушника: Oxford
4. Суть скарги: Бажаю Здоровья шановний слідкуючий за не оф організаціей хочу вам повидомити про порушника. Стою на цр смотрю батл пас в меня начинают стрелять даже не успев отойти убивают. Прошу вас расмотреть на наличие порушень с боку гравця за останні 7 днів і додати ці порушення до мого. Так же замечал что не однократно цей клан порушував на такі порушення серверу с їхнього богу. Так же прошу проверить на наличие возможно даний игрок являеться модератором или лидером клана видать покарання клану. Чекаю на розумне рішення.
5. Докази порушення (скріншот/відео): порушник
6. Дата та тайм-код порушення: 04.10.2026 Тайм код начиная с 1.17 и до конца
2. Ваш нікнейм та ID: Андрій Заболотний 77003
3. Назва клану порушника: Oxford
4. Суть скарги: Бажаю Здоровья шановний слідкуючий за не оф організаціей хочу вам повидомити про порушника. Стою на цр смотрю батл пас в меня начинают стрелять даже не успев отойти убивают. Прошу вас расмотреть на наличие порушень с боку гравця за останні 7 днів і додати ці порушення до мого. Так же замечал что не однократно цей клан порушував на такі порушення серверу с їхнього богу. Так же прошу проверить на наличие возможно даний игрок являеться модератором или лидером клана видать покарання клану. Чекаю на розумне рішення.
5. Докази порушення (скріншот/відео): порушник
6. Дата та тайм-код порушення: 04.10.2026 Тайм код начиная с 1.17 и до конца