Розглянуто Dm mass

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кораддо Версетті

ғᴏʀᴇᴠᴇʀ ʏᴏᴜɴɢ
Реєстрування
21 Сер 2025
Дописи
51
Реакції
56
Бали
23
1. Нікнейм гравця: Петро Тайсон,Тарас Березка, Льоля Сонячна,Андрій Березка
2. Особистий нікнейм: Лео Клонекс
3. Клан порушника: N1NTENDO
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Нижче
6. Докази (скриншот/відео): в самому низу
7. Дата порушення: 21.10.2025/
Вітаю!

Стояв біля НПУ парковки зустрів гравців які почали в мене стреляти . У зв'язку з цим я вирішив від їхати . Я поїхав . Вони поїхали замною ,потім я поїхав в другу сторону почали ДБ, і потом почали стреляти зброєю (М4). Колеги їхні почали стреляти з вікна , але щось пішло не так, і їм довелося вбивати мене.

Powergaming - уявлення гравцем себе супергероєм, відсутність інстинкту самозбереження, також враховуються випригування з потягу на ходу, стрибання під потяг, тощо. | Деморган 15-60 хвилин

DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу. | Деморган 15-60 хвилин

"DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

тайм коди:
0.23 Дб
0.40 почали стреляти з вікна (а саме Петро Тайсон,Тарас Березка)

0.48 Вийшли з авто почали стреляти по авто і також по мені.

Відео Доказ: Жмяк

Елайджи Кольдвелл

?
Активний гравець
Реєстрування
30 Вер 2023
Дописи
635
Реакції
712
Бали
113
Вітаю. Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:

Гравець Тарас Березка #228436 отримає покарання у вигляді муту на 60 хвилин за TK.
Гравець Петро Тайсон #233625 отримає покарання у вигляді деморгану на 75 хвилин за DM та DM Car.
Гравець Льоля Сонячна #17708 отримає покарання у вигляді деморгану на 15 хвилин за DM Car.
Гравець Лео Клонекс #184803 отримає покарання у вигляді деморгану на 20 хвилин за навмисний таран.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі