Відмовлено DM, nRP drive та оск від ДПСУ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

ꑭ Павло Шухевич ꑭ

Лідер клану 𝐓𝐎𝐗𝐈𝐂
Активний гравець
Реєстрування
11 Лип 2022
Дописи
1,191
Реакції
8,684
Бали
213
Веб-сайт
www.youtube.com
Ваш нікнейм: Павло Шухевич
Нікнейм гравця: Андрій Трембач, Валерій Мирошміченко, Слава Мартеллі, Макс Вінярський, Вітя Хомяк
Дата порушення: 18.08
Опишіть ситуацію: Підїхав до блок посту, Валерій Мирошміченко почав ввести стрільбу по машині, пізінше сказали, що почали ввести вогонь через те, що 5 хв перед цим, я проїхав через цей самий блок пост не зупинившись після чого, дані співробітники також стряляли по машині(цього немає на відео, але це наспраді було, я підтверджую, що не зупинився перед цим на блок пості).
Далі співробітник Слава Мартеллі у 'Оффтоп' чаті написав образи в мою сторону.
DM в сторону гравця Владислав Михайлюк
Нступним було те, що коли я з Андрієм Трембачем відігрували рп обшуку багажника, Макс Вінярський відігрував своє рп, коли від початку моєю перевіркою зайнявся Андрій Трембач.
Далі на відео по тайм кодах фрагменти порушення правил дорожнього руху від гравця Андрій Трембач.
Скріншот/відео від свого обличчя:
ВідеоПереглянути вкладення
Тайм-код:
00:07 Dm від Валерія Мирошміченко
05:48 ОСК від Слави Мартеллі та скрін вище скарги
08:10 DM в сторону гравця Владислав Михайлюк
09:44 Макс Вінярський відігрував своє рп
15:05
nRP drive Андрій Трембач
19:33 nRP drive Андрій Трембач
19:44 nRP drive Андрій Трембач
20:08 nRP drive Андрій Трембач
20:20 nRP drive Андрій Трембач

Василь Худан

Головний Слідкуючий за Неоф.Орг.
Реєстрування
17 Лип 2022
Дописи
370
Реакції
208
Бали
46
Доброго дня, Шановний гравець!
Розглянувши детально ваше відео прийшов до такого висновку: на відео ви не заперечуєте те що не зупинились на блокпості коли його контролювали солдати, отже солдати мали право відкрити вогонь так як ви могли нести загрозу їм або місту в яке заїхали. Андрія Трембача не буде покарано за NonRP Drive, так як могла відбутись розсинхронність і тому ви могли бачити з його сторони NonRP Drive.
Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі