Розглянуто DM | T-650

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Єгор Ягода

Новий гравець
Реєстрування
13 Кві 2025
Дописи
7
Реакції
1
Бали
158
1. Нікнейм та ID гравця, який порушив правила: Давід Раздорський (105461)
2. Ваш нікнейм та ID:Єгор Ягода (78297)
3. Суть скарги:Спочатку по мені дали настріл потім я підїхав спитати хто стреляв і птім мене вбили.
4. Докази порушення (скріншот/відео):
5. Дата та тайм-код порушення:31.08.2026 17:52

Стефан Дюрант

Адміністатор | К-Без Орг | Північна Україна
Адміністратор
Реєстрування
18 Лют 2023
Дописи
245
Реакції
172
Бали
443
Вітаю шановний гравець!
Уважно розглянувши вашу скаргу – виношу вердикт:

Гравець [105461] отримає покарання у вигляді деморгану за Порушення правил UKRAINE GTA 6.2, 6.4 на 90 хвилин!

6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням. Також якщо гравець з клану виконує замовлення ситемне на вбивство - не карається.

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Також додатково - Гравець [86164] отримає покарання у вигляді деморгану за Порушення правил UKRAINE GTA 6.4 на 15 хвилин!

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі