Відмовлено dm

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
11 Гру 2023
Дописи
97
Реакції
11
Бали
11
1. Нікнейм гравця:28927 103315
2. Особистий нікнейм:Максим Екстезі
3. Клан порушника:ASGARD
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Spirits
5. Суть скарги:dm
6. Докази (скріншот/відео): ДОКАЗИ
7. Дата порушення:11.11.2024 18-44
time code 2-37

Салоєд

Поважний гравець
Реєстрування
3 Лис 2024
Дописи
42
Реакції
187
Бали
38
Ми з моїм напарником Пабло Азгард [28927], спинили водія фури [75934], з метою пограбування. Я сказавши що це пограбування, підсів до нього в фуру щоб заказ не пропав і зі словами "Похлопав верхні і нижні слої одягу знайшов гаманець. -Достав гаманець -Дістав з гаманця потрібну суму -Поклав гаманець. -Оффтопом кажучи передавай 25000" почав пограбування, на що я отримав відповідь що напишу жалобу. На відео записі у нього не чути наші слова, й те що ми відіграли рп ситуацію.
З нашої сторони були виконані всі вимоги, й до останього не хотіли відкривати вогонь, чітко дотримувались правил пограбування, нижче приведу пункти правил за яких ми відкрили вогонь.
(Правила були взяті *тут*)

- Якщо Ви перебуваєте на не жвавій ділянці дороги або ж у нічний час доби і жертва відмовляється виконувати ваші вимоги або чинить будь-який опір Ви можете відкрити вогонь по громадянину.
Особисто я не вважаю це жвовою ділянкою дороги, вирішувати вам. Вечір 18:40
3.6. Ви повинні позначити свої наміри щодо проведення пограбування, попросити притиснутися до узбіччя і виконувати вимоги, тільки якщо гравець не зупиняється, можна відкрити вогонь по колесах після попередження (через 8 секунд).
Він хотів втекти, після того як його друг нас ДБшив, ми відкрили вогонь по колесам.
Відеозапис з мого лиця: *тик*

А також поли порушені Правила подачі скарги на гравців які перебувають у нелегальних організаціях
які вказані ось *тут*
1 скарга: *тик* яка була відмовлена
1731359228148.png

Останнє редагування:

Данієль Хомс

Team Testing UKRAINE GTA
Старший тестер
Реєстрування
21 Вер 2023
Дописи
3,516
Реакції
965
Бали
253
Вітаю, шановний гравець!
Розглянув вашу скаргу та виношу вердикт:
Гравці поступили правильно, порушення правил від них сприводу дм не було, маски були, зброя була, відіграли все по РП

• Якщо Ви перебуваєте на не жвавій ділянці дороги або ж у нічний час доби і жертва відмовляється виконувати ваші вимоги або чинить будь-який опір Ви можете відкрити вогонь по громадянину.
  • Якщо Ви перебуваєте на жвавій ділянці дороги, у світлий час доби, спробуйте зв'язати і відвезти жертву у віддалене від людей місце, наприклад, ліс, і там можете покінчити з нею.

Відмовлено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі