Розглянуто DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Владислав Флоренс

Кошовий отаман
Реєстрування
15 Кві 2024
Дописи
134
Реакції
46
Бали
33
Вік
14
  1. Нікнейм гравця: Віталік Миколенко, Марія Миколенко, Джеррі Шейх
  2. Особистий нікнейм: Артур Канівець
  3. Суть скарги: Приїхали з напарником купляти номера на його нове авто дані люди почали на мосту нас підрізати та біля ГС МВС почали стріляти по нам я не брав зброю а напарник взяв ((Прошу Дмитра невідкидати))
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:08.12.2024

Віталік Миколенкo

Модератор | Східна Україна
Адміністратор
Реєстрування
26 Лип 2022
Дописи
298
Реакції
211
Бали
88
Веб-сайт
t.me
  1. Нікнейм гравця: Віталік Миколенко, Марія Миколенко, Джеррі Шейх
  2. Особистий нікнейм: Артур Канівець
  3. Суть скарги: Приїхали з напарником купляти номера на його нове авто дані люди почали на мосту нас підрізати та біля ГС МВС почали стріляти по нам я не брав зброю а напарник взяв ((Прошу Дмитра невідкидати))
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення:08.12.2024
Шановна адміністрація, прошу взяти до увагу моє повідомлення щодо данної скарги:

Тайм код:

00:05 - ми їдемо на чорній машино "Xiaomi" не заважаємо руху т/з та не порушуємо ПДР.
00:06 - автівка маркою "Cherry " в якій перебували два сотрудника нпу (( не знаю що вони робили в отз прошу розібратись, можливо їм дозволено)) почали підрізати наше авто
0:36 - нами була випущена дійсно пуля рівно в колесо машини, на відео це чотко видно. Далі ми не відкривали вогонь по ним, хотіли розібратись з ними словами.
0:46 - Дмитро Галицький (2148) відкривав по нам вогонь на відео видно що їх не хто не чипав на вогонь був відкритий в зз
0:51 - задля самозахисту ми почали вогонь у відповідь.

Тому я не згідний що ми порушили саме термін Дм, але значні порушення є з боку НПУ. Якщо ми порушили якийсь термін видавайте покарання.
Дякую за увагу!

Останнє редагування:

Владислав Пічкур

Адміністратор | Чорноморський край
Адміністратор
Реєстрування
5 Лис 2022
Дописи
983
Реакції
547
Бали
153
Вітаю Шановний Гравець!
Гравець 2148 буде покараний за FD|jail 25
Пані яка вам робила FD не можу покарати так як не було видно ID або І'мя Фамілія
По ситуації з тим що гравець відкрив вогонь по вашому колегі ІД-2148 то була само оборона та як ваш колега відкривав вогонь по авто та далі робив DM-FD по гравцю
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі