Розглянуто DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Андрій Волиньський

Новий гравець
Реєстрування
30 Лис 2024
Дописи
10
Реакції
0
Бали
6
1. Нікнейм гравця: Акіро Форбс
2. Особистий нікнейм: Андрій Волиньський
3. Клан порушника: Forbes
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому:-
5. Суть скарги: DM
6. Докази (скриншот/відео):

Акіро Форбс

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
686
Реакції
515
Бали
153
На відео, починаючи з таймкоду 0:27, чітко видно, як гравець відкриває стрілянину прямо з-за керма, тим самим набираючи швидкість. Це є прямим порушенням — NonRP стрільба з-за керма.
Крім того, на відео не чути, що саме говорить громадянин, що ускладнює розуміння його намірів.
Я, перебуваючи в терористичній організації, з міркувань власної безпеки (оскільки раніше по мені вже відкривали вогонь), прийняв рішення відкрити вогонь у відповідь. Це сталося на території, яку ми контролюємо, і я вважав свої дії виправданими.
При цьому я відступив з дороги, щоб не наражати інших гравців на небезпеку. Ви можете перевірити логи - жоден інший гравець, окрім особи, яка стріляла по мені, не постраждав.

Також зазначу, що громадянин увімкнув мікрофон уже після смерті, що також може трактуватись як NonRP.

Останнє редагування:

Тім Тімич

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
23 Вер 2023
Дописи
1,345
Реакції
634
Бали
251
Вік
41
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт, гравець 38247 є терирористичним угрупуванням Forbes і має право себе захищати, тому покарання у вигляді DM не видається. Гравець 85037 отримує покарання: 6.53. Заборонено вести вогонь / перестрілку з пасажирського або водійського місця автомобіля. | Деморган 45 хвилин.

Розгянуто.

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі