Розглянуто DM

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Viktor_Gremory

Новий гравець
Реєстрування
7 Лют 2024
Дописи
4
Реакції
0
Бали
357
Віктор гривня
Макс Айворі | 230447
прийняв виклик та поїхав до пасажира до дніпра, як під'їхав почав по мені стріляти без на то причини, після чого я від'їхав але він пошкодив мій т\з після того як підійшов що б поїхати звітчи він доганяє і вбиває мене.
3:56 під'їжаю до пасажира
04:03 нізвідки відкрили вогонь
04:07 він почав по мені стріляти
7:31 під'їжаю ще раз і питаю навіщо, за що дальше у відкаті вбиває у 8:35

Андрій Кардинал

Ст.Адміністратор | Центральна Україна
Старший Адміністратор
Реєстрування
12 Кві 2026
Дописи
446
Реакції
160
Бали
109
Вітаю, шановний гравець.
Розглянувши вашу скаргу та ознайомившись з наданими у ній доказами, виношу наступний вердикт:

Гравець Макс Айворі (230447) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 75 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
6.42. Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо.
Гравець Тарас Березка (228446) отримує покарання у вигляді деморгану терміном на 145 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.
6.42. Заборонено перешкоджати роботі НПУ під час евакуації транспорту, працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо.
Гравець Віктор Гривня (256602) отримує покарання у вигляді муту терміном на 15 хвилин за порушення наступних правил UKRAINE GTA:
5.3. "Caps" - CapsLock - Написання тексту у верхньому реєстрі, до уваги береться також одне слово, крім абревіатур та назв.

Розглянуто.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі