Розглянуто DMZZ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
4 Тра 2023
Дописи
95
Реакції
32
Бали
21
Вік
26
Адреса
Бразилія, Ріо-де-Жанейро
1. Нікнейм гравця: #8777 #8870
2. Особистий нікнейм: Лулумба Крашенайа [3785]
3. Клан порушника: Immortal
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Exodus
5. Суть скарги: Дороу. Карочє пред історейшин - поступила інформація з самого самого верху, що в автосалоні нова поставка польських ланосів з один і шість двигуном. Я як щирий фанатік ланусів, вибігаю з цр, сідаю в своє корито, та хочу їхати купувати новий ланус один і шість з салону. Но тут мені на телефон подзвонила жінка легкої поведінки і нажаль я був вимушений відкласти свою поїздку в автосалон за ланусом Одни і Шість. Щоб провести вежливі переговори з жінкою легкої поведінки, мною Лулумба Крашенайа було прийнято не обдумане рішення, припапаркуватися на парковці, щоб провести переговори. Стою я значить, туда сюда, чікі пукі бамбоні все вроді норм. Но тут Сергійко мені побив машинку. Я звісно не був сильно засмучений, адже мене в салоні чекав ланус один і шість на польських бляхах, ой зборці. Значить я продовжив свої переговори, ніяк не відреагувавши на події. Стою я значить цейво ловлю вз'язок з космосом, як приїжає Сергійко та його "дружок" та починає стрянину (напевно гта переграв). Я звісно як людина з залізними яблуками в кишені зовсім не злякався. Після того як вони побачили, що Я не злякався, вони почули домінацію (Я один - їх двоє), почали мене бити, а потім трататататата і усьо. Плак плак. ; (
(DB ZZ, на 1:41 видно ім'я на відкаті "Один")
(На відкаті "Два" на 2:36 FD ZZ, в кінці відео DM)
6. Докази (скриншот/відео): Один Два
7. Дата порушення: Сьогодні

Пабло Блотний

Адміністратор | Південна Україна
Реєстрування
1 Гру 2023
Дописи
429
Реакції
154
Бали
48
Вітаю,розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець #8777
6.3.3. "Навмисний таран" - заборонено навмисно таранити транспортом інший транспорт (включаючи порожній), є винятки. | Деморган 20 хвилин
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60 хвилин
Вітаю,розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець #8870:
Отримав покарання іншим адміністратором
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі