- Реєстрування
- 9 Лип 2022
- Дописи
- 4,945
- Реакції
- 10,048
- Бали
- 253
Коли ви пишете *********************ню в чат це норм ? Чи для вас окремі правила є порушення получаєте по заслугам ніхто не буде вам цього ******************************************атиЕхх , Блащинка знову не витримав і почав плакати на форум ??
Якби не писав *********************ню через /me то ми б тебе не трогали)
Ми пишимо через /me як ми когось єбали? Чи я кричу що ти **************************** в торговому чаті? Поміть , ми тебе називаємо тільки форумним героєм, а оск в грі ми не робимо як деякі персони)Коли ви пишете *********************ню в чат це норм ? Чи для вас окремі правила є порушення получаєте по заслугам ніхто не буде вам цього ******************************************ати
Зараз скину фул версію відео де ти просто пристав до дівчини з нашого клану, і не випускав з бункераМи пишимо через /me як ми когось єбали? Чи я кричу що ти **************************** в торговому чаті? Поміть , ми тебе називаємо тільки форумним героєм, а оск в грі ми не робимо як деякі персони)
Я її по фактам розносив а не приставав , а вона просто від мене втікає , я хотів з нею просто поговорити )Зараз скину фул версію відео де ти просто пристав до дівчини з нашого клану, і не випускав з бункера
Фредерико Дипсайз - КПЗ на 400 хвилин по правилу:6.24 - Відігравання образливих RP-ситуацій, використання образливих відігравок. [Мут 60-180 хвилин
Самурай Сокайа - КПЗ на 400 хвилин по правилу:7.23. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин
7.23. Заборонено DeathMatch in GreenZone(DM ZZ), а саме нанесення шкоди, вбивство, стрілянина у бік гравця у зеленій зоні, навіть якщо була причина. [КПЗ 400 хвилин