Розглянуто FD-На зльоту (Клан-HardFamQ)

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Марк Самсоне

TuybikiFamQ💯
Реєстрування
24 Жов 2023
Дописи
88
Реакції
76
Бали
23
1. Ваш нікнейм: Марк Самсоне-142805
2. Нікнейм порушника: Наурмо Лобач-130282
3. Назва клану порушника: HardFamQ
4. Суть скарги:
Доброго вечора, шановна адміністраціє 01 серверу.
Звертаюся до вас із проханням розглянути ситуацію, яка сталася зі мною на зльоті в місті Київ.
Під час проведення зльоту я перебував на локації, не порушував правил серверу, нікого не провокував та не вступав у конфлікти. У цей момент до мене пристал гравець та почав поводитися агресивно. Він навмисно завдав мені удару без жодної причини, після чого почав провокувати словами, зокрема писав та говорив щось: «Ти що, боїшся зі мною на страйк?» та інші фрази подібного характеру.

5. Доказ порушення (скриншот/відео):
тут тут
6. Дата порушення: 15.02.2026

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,732
Реакції
912
Бали
253
Вітаю.

Розглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт: надані відео-докази є неповними, прикріплено лише короткі відкати, через що неможливо повністю зрозуміти ситуацію. Раніше ви зазначали, що можете надати повний відеозапис.

Переподайте скаргу з повним відео-доказом для повторного розгляду.

Відмовлено

Рома Семеген

ГС Неоф | Центральна Україна
Куратор лідерів
Реєстрування
18 Чер 2025
Дописи
2,732
Реакції
912
Бали
253
Вітаю.
Перерозглянувши вашу скаргу, виношу наступний вердикт:
Гравець Наурмо Лобач [ID130282] отримує покарання у вигляді деморгану 70 хв хв за Порушення правил Ukraine Gta а саме:
6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 60-120 хвилин, при повторному порушенні Варн
Розглянуто

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі