Розглянуто FD in GZ (переподача) R 1481

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
25 Вер 2025
Дописи
25
Реакції
26
Бали
18
1. Ваш нікнейм: Катрін Спаркл
2. Нікнейм порушника: Володимир Новінський 38162
3. Назва клану порушника: OMEGA
4. Суть скарги: Прошу повторно розглянути скаргу. Гравець 38162 неодноразово дозволяв собі образливі висловлювання на мою адресу в чаті гри, що вже ставало підставою для скарг з боку інших гравців Скарга 1 Скарга 2. Між мною та гравцем Димас Вендетта є зареєстрований ігровий шлюб, про що свідчить свідоцтво. Гравець 38162 мав необережність 09.02.2026 року згідно Скарги 1 образливо висловитися на мою адресу, в результаті отримав покарання. Звертаю увагу, що гравець 38162 був незгоден зі своїм покаранням, оскільки не вважає ігрову дружину родичем та написав оскарження тут додатково тут, де особисто підтвердив навмисність своїх дій, визнавши, що приниження щодо мене були здійснені свідомо, що повністю виключає можливість випадкового характеру його дій. Вважаю, що дії, зафіксовані на відео нижче, були вчинені внаслідок особистої неприязні гравця до мене та не були викликані жодними діями з мого боку. Прошу взяти до уваги мою історію покарань та переконатися, що я не вчиняю провокацій, дотримуюся правил проєкту та не дозволяю собі образ на адресу інших гравців. Якщо гравець 38162 має докази які свідчать, що ситуація на відео була спровокована внаслідок моїх дій, прошу адміністрацію мене ознайомити.
У зв’язку з вищевикладеним прошу справедливо покарати гравця 38162, а також звернути його увагу на те, що систематичні образи на адресу гравців є проявом кібербулінгу.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
6. Дата порушення: 09.02.2026

Дмитро Оногі

Поважний гравець
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
449
Реакції
171
Бали
103
Вітаю шановний гравець!

Розглянувши вашу скаргу виношу такий вердикт.

Гравець #38162 отримує покарання у вигляді: FD GZ - 60хв.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі