Схвалено FD

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
34
Реакції
10
Бали
13
1. Ваш нікнейм: Кіріл Петров
2. Нікнейм порушника: Арсеній Горіх -216782 Влад Яремко-235534
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: FD,Я питаю що тут відбуваєтся мені так і не пояснили я та почав їхати а в мене врізалися та НПУ по мені почали стріляти а саме кого я замітив Влад Яремко,Арсеній Горіх
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
після 0.35 секунд далі там не чого не буде (не зміг обрізати)
6. Дата порушення: 05.01.2026

Реєстрування
13 Лис 2025
Дописи
10
Реакції
15
Бали
6
1. Ваш нікнейм: Кіріл Петров
2. Нікнейм порушника: Арсеній Горіх -216782 Влад Яремко-235534
3. Назва організації порушника: НПУ
4. Суть скарги: FD,Я питаю що тут відбуваєтся мені так і не пояснили я та почав їхати а в мене врізалися та НПУ по мені почали стріляти а саме кого я замітив Влад Яремко,Арсеній Горіх
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
після 0.35 секунд далі там не чого не буде (не зміг обрізати)
6. Дата порушення: 05.01.2026
Ви не думаєте що може ви не перебували в полі зору НПУ та можливо ми подумали що ви на повній швидкості влетіли в нас потім Юсуф Узун сказав що припинити вогонь тому що можливо він бачив що сталось так як автівки фіолетова швидко втікла

Реєстрування
24 Вер 2024
Дописи
34
Реакції
10
Бали
13
Ви не думаєте що може ви не перебували в полі зору НПУ та можливо ми подумали що ви на повній швидкості влетіли в нас потім Юсуф Узун сказав що припинити вогонь тому що можливо він бачив що сталось так як автівки фіолетова швидко втікла
сам факт що ви не розібралися в ситуації на почали стріляти

Андрiй Федорченко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
8 Тра 2023
Дописи
620
Реакції
235
Бали
103
Доброго дня!

Після детального розгляду наданої Вами скарги на гравців Арсеній Горіх [ID 216782] та Влад Яремко [ID 235534], адміністрацією сервера було встановлено порушення правил Ukraine GTA та внутрішніх норм НПУ.

Скаргу схвалити!

🔻 Призначити покарання:

📌 Арсеній Горіх [ID 216782]
📌 Влад Яремко [ID 235534]

➡️ Деморган на термін 25 хвилин кожному
за порушення пункту правил:

🔸 6.1 — Free Damage (FD)
Нанесення шкоди іншому гравцю без вагомої IC-підстави.

🧾 Пояснення рішення

На наданих доказах зафіксовано факт нанесення шкоди іншому гравцю без наявності обґрунтованої рольової причини. Дії відповідачів не мали логічного IC-пояснення, що є прямим порушенням пункту 6.1 Free Damage.

Подібна поведінка негативно впливає на RP-атмосферу сервера, створює некоректні та несправедливі ігрові ситуації й суперечить базовим принципам чесної гри.

Санкція за дане порушення передбачає деморган від 15 до 30 хвилин, тому покарання у вигляді 25 хвилин деморгану для кожного з гравців є обґрунтованим та співмірним.

🚨 Порушення статуту НПУ

Оскільки обидва відповідачі є працівниками державної структури, у їхніх діях також встановлено порушення:

🔸 п. 3.29 Статуту НПУ — працівнику заборонено порушувати правила Ukraine GTA.

У зв’язку з цим адміністрація:

▶️ зобов’язує Лідерський склад НПУ
видати догану обом співробітникам відповідно до дисциплінарних норм.

🔒 Підсумкове рішення

• Арсеній Горіх [ID 216782] — Деморган 25 хвилин + догана від НПУ
  • Влад Яремко [ID 235534] — Деморган 25 хвилин + догана від НПУ

Гравцям настійно рекомендовано надалі дотримуватись правил сервера та службового статуту, аби уникнути більш суворих санкцій у майбутньому

Схвалено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі