Схвалено GPS прокладання маршруту

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
24 Гру 2023
Дописи
6
Реакції
5
Бали
3
На мою думку без прокладання короткого маршруту дуже складно новим і старим гравцям знайти місце куди треба особливо коли немає власного транспорту або при праці на дальнобойщики зверніть увагу будь ласка

Ця пропозиція була закрита. Голоси більше не приймаються.

Ілля Лазарєв

Новий гравець
Реєстрування
26 Сер 2023
Дописи
2
Реакції
0
Бали
1
За я сам катаюсь і не вдупляю як і куди їхати

Артем Дарк

Пенсія ГС Неоф | Південна Україна
Активний гравець
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
1,003
Реакції
387
Бали
223
Я за!
Але це не легко зробити, і розроботчики це розробляють, щоб все правильно працювало, і GPS був, але він працював погано і його вирішили не добавляти в UKRAINE GTA 2.0 DEMO, з великим шансом що GPS уже є, який буде у UKRAINE GTA 2.0

ViktorStuff

Новий гравець
Реєстрування
21 Лис 2023
Дописи
29
Реакції
0
Бали
6
На мою думку без прокладання короткого маршруту дуже складно новим і старим гравцям знайти місце куди треба особливо коли немає власного транспорту або при праці на дальнобойщики зверніть увагу будь ласка
Я за покращення! можна б було добавити у магазин авто агрегат "GPS" як додаткова функція для автомобіля так як не усім гравцям він знадобиться !

Єгор Шелбі ꑭ

Ветеран служби цивільного захисту І 04
Активний гравець
Реєстрування
2 Бер 2023
Дописи
913
Реакції
913
Бали
153

Andrey_Orexov

Новий гравець
Реєстрування
3 Січ 2024
Дописи
2
Реакції
1
Бали
3
Можна ще добавити як в "Гта 5", щоб на карті показувало маршрут

Admin

UKRAINE GTA
Founders
Реєстрування
25 Чер 2022
Дописи
406
Реакції
1,431
Бали
420
Доброго дня, шановний гравець! GPS навігатор буде повернуто найближчим часом, на нього потрібно витратити багато часу, якого зараз немає.
Ми почули вашу пропозицію та реалізуємо її як тільки буде можливість!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі