GUIDE | Вбивство людей? Як вбивати людей?

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Ян Багров

what is roleplay?
Реєстрування
9 Вер 2023
Дописи
199
Реакції
175
Бали
48
1717825939193.jpeg
Вітаю досвідчених і не дуже гравців. Останнім часом на сервері я став помічати що майже кожен має зброю та використовує її тому що хтось щось не так сказав.
Я вважаю, що багатьом гравцям з досвідом, і без - буде цікаво прочитати цю невелику статтю і помітити для себе щось нове, щось, що можна використовувати в процесі урізноманітнення ролі свого персонажа, даючи заграти йому новими фарбами, адже для більшості, вбивство на сервері це щось, що не так важливо, чи так це?

Чому ж люди вбивають собі подібних? Ходить думка, що всі люди по природі здатні на позбавлення життя іншої людини. Однак зробити подібний поступ часто заважають психологічні і соціальні бар'єри, всьому виною природа, і те, як вона влаштована, людині для верховенства в минулому, досить було вбити собі подібного, якщо до наших часів така, , Створювати нові королівства, захоплювати владу над племенем, від природи всім людям дана здатність вбивати, людина була народжена вбивцею, але в наш час, зі зміною світових порядків і правил, що давно втомлюються, не дає місця кровопролиттям.
З яких причин можна вбити людину?
  • вбивство з необережності.
  • з метою самооборони.
  • з метою розваги (через психо-емоційні відхилення).
Вбивство з необережності - завдати шкоди людині до смерті, можна без особливих зусиль і спонукань, зав'язавши вуличну бійку - ваш опонент падає і розбиває голову об холодний асфальт, від чого неминуче може загинути або стати інвалідом до кінця життя, ви повинні кілька разів подумати, чи варто вступати в бійку з людиною, якщо ви можете випадково позбавити її життя. Що може відчувати людина, яка вбила людину, але щиро не хотіла цього?
Запам'ятайте раз і назавжди, після будь-якого вбивства - ваш персонаж ніколи не стане колишнім, його життя поділилося на ДО і ПІСЛЯ, в перші секунди смерті - ви не намагатиметеся втекти, ваші ноги вас просто не витримають, через перенесений стрес вони просто почнуть підкошуватися, можливо вас кілька разів знудить від усвідомлення того, що ви зробили, не намагайтеся грати бездушну людину, не кожен здатний убити створення, яке так сильно схоже на тебе, у разі вбивства по необережності - не бачу сенсу ховатися або ховатися, відігравайте душевну запопадливість персонажа , його страждання та усвідомлення того, що його руки на все життя залишилися в крові, як він буде дивитися в очі родичам загиблого, а що якщо загиблий і сам є родичем вашого персонажа? Чи не закінчуйте гру після пару днів, грайте це до кінця своєї ролі, можливо у вас зміниться характер, можливо ви замкнетеся в собі, а що якщо персонаж почне згладжувати душевну рану алкоголем, замолювати молитви, щодня відвідувати церкви? Я наведу приклад свого стану з реального життя, коли я поставив життя людини під загрозу, що відчував особисто я?
Після того, як у сварці хлопець полетів головою об двері з усього маху, життя для мене буквально зупинилося і поділилося на короткі відрізки кадрів, я стояв і дивився, як він несвідомості лежить переді мною, а під його головою утворилася невелика калюжка крові, поки довкола збиралися натовпи роззяв, що дивляться на мене з побоюванням, мене повели до шкільного кабінету, продзвенів дзвінок на урок, руки дико тряслися, я відчував дуже страшні почуття і весь час думав про свою подальшу долю, що буде зі мною, з моїми родичами, якщо хлопець раптом загине? Весь світ став не такий важливий, важливо було тільки те, щоб він вижив, інакше б це зіграло на всьому моєму подальшому житті, вийшовши з кабінету - мене не тримали ноги, мене викликав класний керівник, щоб поговорити зі мною з приводу ситуації, йдучи під руку свого вірного товариша - я дійшов до кабінету, дивлячись з вікна на бригаду швидкої допомоги, яка забирала хлопця. Все обійшлося, але відчувати таких почуттів я не хочу, і іноді прослизає думка, а що, якби я тоді його вбив? Розумієте? Це настільки сильно врізалося в пам'ять, що я можу згадати про це через десятки років, так само як і мої колишні однокласники, жартуючи, що я псих.

Вбивство з метою самооборони – на прикладі даних, візьмемо цифри застосування зброї, зібрані 2 липня 2018 року на території США за даними (The Gun Violence Archive архів випадків насильства із застосуванням вогнепальної зброї.), 28 720 – випадків застосування зброї, 877 з яких є самообороною? . Людина - вбив злочинця і рятуючи своє життя, життя сім'ї відчуває трохи інше відчуття, у всіх одне загальне в психологічному портреті: відсутність докори совісті, почуття провини геть-чисто пропадало, все правильно, в цьому жорстокому світі або ти - або тебе, в крайньому випадку, людина зазнає емоційного струсу, але не все життя сумуватиме про скоєне, перебувають навіть ті, хто цим пишався. У всіх існує виправдана мотивація, і закон у більшості випадків гратиме на ваш бік, чи означає, що можна вбивати всіх, хто робить замах на ваше життя? Ні, в будь-якому випадку, це позбавлення людини життя, тим більше, в судах потрібно мати вагомі докази своєї правоти, або вас просто запроторять за грати, холоднокровно вбивати людей навчені люди, чия робота змушує це робити, і не у всіх випадках, ці люди так легко переживають такі події. Насправді - зазнаючи адреналіну, ви зможете це зробити, що ж робити з персонажем, який убив з метою самооборони? Звичайно, здатися поліції, адже вашої провини в цьому немає.
Наводжу приклад із реального життя.
2012 року двоє вломилися в мій будинок через задні двері. На це у них пішло кілька хвилин, бо двері були залізні, і з гарним замком. Як тільки я почув як вони тільки почали ламати мої двері, то сказав дружині, щоб вона дзвонила в поліцію і замкнулася з дочкою, а сам пішов до передпокою. Я кричав грабіжникам, щоб вони прибиралися, що поліція вже в дорозі і що я озброєний - вони не звертали на це уваги. Потім я почув бавовну та шум зупинився я зрозумів що вони всередині. Один із грабіжників був кабаном під 2 метри на зріст, який і зумів таки зняти двері з петель за допомогою монтування. Я крикнув їм, що коли побачу їх у моїй хаті, то тут же пристрелю. Через кілька секунд вони здалися з-за рогу з чимось на зразок зброї в руках і я вистрілив у тому, що був побільше двічі на груди. Другий, походу, просто шокований, намагаючись зрозуміти що взагалі сталося. Потім він зробив крок у мій бік, і я пристрелив і його. Поліція прибула через кілька хвилин. Обидва грабіжники померли на місці. Один з них мав ніж і липку стрічку, другий мав монтування. Пізніше я дізнався, що кабан розшукувався за звинуваченням у вбивстві своєї дівчини.
Я не шкодую з приводу тієї ночі. У них було безліч можливостей піти і я не сумніваюся, що вони нашкодили б моїй родині, якби я не зупинив їх.

Вбивство з метою розваги.

Я в жодному разі не хочу зачепити недосвідчених хлопців/дівчат, які в якості першої ролі вибирають роль маніяка, вбивцю та інших суспільно-небезпечних особистостей, але хочу висловити велике спасибі тим, хто робить якісну гру за таких персонажів, розписуючи цікаві деталі, продумуючи все до дрібниць, створюючи цікаву гру як жертви, так поліцейського.
Чому маніяк вбиває? Найвпливовіший факт, це те, в яких умовах жив майбутній вбивця, перед тим, як почати продумувати роль безжального вбивці, серйозно подумайте над тим, як він прийшов до цього? Як він уперше вбив людину? Бажання помсти - найсолодше бажання, дитина з неблагополучної сім'ї, яка виховується владною жорстокою матір'ю, жертва шкільного цькування мріє помститися кривдникам. Такі часто фантазують про це і іноді втілюють фантазії в реальність, можете навіть не відмовлятися, що в реальному житті, у вас ніколи не було такого бажання, не забувайте про наш вступ, що людина це вбивця, і, напевно, найжорстокіше створення, яке ми можемо собі уявити. Вбивця ніколи не зупиниться, він завжди хотітиме крові, він завжди шукатиме собі жертву.
Який вигляд має психологічний портрет вбивці?
Підвищений інтерес до злочинів, схвалення дій злочинця. Вивчаючи історії знаменитих маніяків, майбутній серійний убивця переймає їхній досвід. Він порівнює способи вбивства, шукає відповідний зразок поведінки. У повсякденному спілкуванні часто зводить розмову до теми, що цікавить, прагнучи знайти підтримку своїм поглядам.
Ігнорування бажань інших людей. Відсутність співчуття робить маніяка байдужим. Він не вміє співчувати, вкрай егоїстичний. Прагнення задовольнити свої потреби для нього важливіше за життя інших людей. Але при цьому він може виділити кількох людей (наприклад, своїх дітей чи шановних колег), та наділити їх недоторканністю. З ними він поводиться підкреслено доброзичливо і може нашкодити їм лише у разі небезпеки.
Спалах люті при неможливості отримати бажане. Низький рівень моральної відповідальності дозволяє маніяку не стримувати жорстокість. Отримавши відмову, він виходить із себе, стає агресивним та небезпечним.
Поєднання всіх цих ознак - повинно насторожити оточення, деякі вбивці страшенно розумні і обережні, і ви зрозумієте - що це вбивця тільки тоді, коли він вас вбиватиме. Така людина не відчуває ніяких докорів совісті після численних убивств, але.. Якщо ви надумали таке грати, не цікаво ж просто ходити і вбивати всіх ліворуч і праворуч? Спробуйте звернутися до підказок знаючих людей, знайдіть потрібну інформацію в інтернеті, особисто я можу сказати лише пару речей, які, можливо, вам допоможуть у відіграші. (Не використовуйте це, як основу для своєї гри, лише підкресліть собі потрібне, можливо, ви знайдете те, що доповнить вашу біографію і урізноманітнить відіграш.
Як він може проколотися що, має психічні відхилення серед людей, що його можна запідозрити у проблемах зі здоров'ям, бо неможливо приховувати це.
Як він прийшов до жорстокості із жертвою, що на нього вплинуло? (Кліше - жахливе минуле або ОДНЕ якесь подія не вважається ніяк, бо ОДНА подія ніяк не повинна вплинути так міцно на психіку і жорстокість людини, це повинно повторяться протягом усього життя, і не припинятися.
Ти не машина для жорстоких вбивств, давай відпочинок своєму персонажу після вбивства, це тисне на психіку.
Постійні вбивства будуть ламати твою психіку, параноя, паніка, сонливість, наркоманія та алкоголізм тобі точно забезпечений, те й інше може допомогти оточуючим засікти в тобі щось не ладне і вони помітять проблему в житті
Якщо хочеш грати красиво, роби так, що відчував і що сам робив, звичайно, вбивати людей ніхто не пробував у житті, але в інтернеті хмара відеороликів із вбивствами боржників і т.д, там ти можеш побачити правильні емоції жертви до статі, приміти місця , куди б'ють ножем наприклад, і як швидко людина вмирає, наприклад, якщо ти хочеш довго вбивати людину, то не варто потрошити її ножем, сподіваючись, що вона виживе до кінця твоєї кари, вона втратить свідомість, а потім і зовсім помре від втрати крові.
Як зробити своє перше вбивство, тим, що манитиме раз у раз? - Уяви, що ти вбив людину своїми руками, свої почуття переживання, дикого первісного страху - можеш описати як думки персонажа, спробуй знайти в цьому те, що могло сподобається йому, може йому подобається ховатися, відчувати якесь певне почуття що вводить його в екстаз , вигадай йому стилістику вбивств?
Займайтеся тим, чим займаються звичайні жителі, адже ти граєш звичайну людину. Майже.

На цьому, думаю можна і закінчити, адже я не особливо сильний у чомусь, особливо вчити людей, ваша гра - на ваших плечах, сподіваюся, ви помітите щось нове і цікаве для себе, або прочитаєте це на дозвіллі за кухлем чаю як звичайну інтернет статтю, не судіть суворо.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі