Мілтон Краймз
biwwy
- Реєстрування
- 11 Лис 2024
- Дописи
- 149
- Реакції
- 183
- Бали
- 48
- Нікнейм гравця: Тоні Харісон ID 1179
- Особистий нікнейм: Мілтон Прайм
- Суть скарги: Стояв біля нпу некого не чипав дана особа підбігає я поченаю рух вона стриляє по авто після того я виходжу з авто після цього цей працівник використав тайзер та повів мене у відділ поліції і під час цього провокував мене та погрожував варном ТаємКод 0-1.45хв.Далі цей працівник зняв з мене кайданки та я почав тікати (так я почав тікати по причині що мене просто так затримали) сів у авто після чого працівник знову використав тайзер ТайемКод 1,45-2,10хв, далі знову повів мене у відділ поліції, та не надав своє посвідчення! Та почав казати що я що почав стріляти в когось😄 ТайемКод 2,10-3,30хв,далі він повів мене по коредору та почав розмовляти з ще одним працівником поліції та насміхатися з мене та ображав, та також казав без відігровки «Офтоп» ТайемКод 3,30-6хв , потім він завів мене у кімнату та почав проводити опшук та знов почав насміхатися після чого я надав йому ліцензію на зброю, після чого він почав виписувати мені рошук ТайемКод 6-11хв, після чого він повів мене до ІТТ та почав погрожувати мені що буде мене ловити та запамʼятав моє айді, потім посадив мене у ІТТ ТайемКод 11-11,27хв, далі він почав з мене знущатися та знову погрожувати.
- Дуже прошу покарати даного працівника по максимуму
- Докази (скріншот/відео):Тик
- Дата порушення:26.02.25