Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 118
- Реакції
- 77
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: ID 142909
- Особистий нікнейм: ID 146701
- Суть скарги: Дивиться трапилася така ситуація їхав собі по своїй смузі, тобто по правій тут мені їде на зустрічну смугу автомобіль та трапилася аварія. Далі я сам не врубився звідки ведеться стрільба, а потім дивлюся це водій який порушив правило дорожнього руху. Тобто їзда по зустрічній смузі, мало що він почав стріляти по мені. Далі ображати мене не добрими словами. Я відіграв РП-ситуацію відповів ведеться відеозапис у відео регістраторі, тобто попередив гравця що йде запис трішки адекватніше себе він вів. Далі він не повірив, що йде запис почав відповідати да да і поїхали слова в мій адрес, я відповів йому (оффтоп) - відповідаю на піда.., що ведеться запис. Тобто я йому давав шанс справити свою поведінку, якщо гравець не вміє себе адекватно поводити я гадаю хай трішки посидить в блокуванні, подумає над своєю поведінкою.
- 5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів (Пояснення дивиться я гравця попереджав по ігровому процесі, тобто по РП що ведеться відео регістратори запис по ігровому процесі, гравець на це не зважав потім я відповів (оффтоп) - відповідаю на під... після чого гравець надалі почав себе неадекватно поводити та ображати, незважаючи що він не правий в цій ситуації та є велика різниця у вітці, мені неприємно слухати що якась дитина яка в цьому вітці нічого не бачила в та світі так себе поводить. Вимагаю покарання у вигляді 7 днів блокування, я гадаю достатньо подумати над своєю поведінкою. Дивиться я намагався дати гравцеві шанс, тобто вибачитися над своєю поведінкою, але гравець цим не скористався, тобто знехтував);
- 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин (Пояснення дивиться гравець по ігровому процесі сам винен, оскільки він виїхав на зустрічну смугу, а далі почав нанести шкоду автомобілеві у вигляді стрілянини по автомобілеві та потім по мені. Тобто нанесення шкоди по майну без вагомої причини).
Прошу Вас надати покарання у вигляді 7 днів блокування, тобто я гадаю гравцеві достатньо подумати над своєю поведінкою. Дивиться запис був ввімкнений відразу як почалася стрільба, тобто я навіть не встиг зрозуміти звідки
4. Докази (скріншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 16.11.2024
Останнє редагування: