Lord_666
Козак
- Реєстрування
- 10 Кві 2024
- Дописи
- 27
- Реакції
- 8
- Бали
- 6
- Нікнейм гравця: ID 162464, ID 142453
- Особистий нікнейм: Граф Чорний
- Суть скарги: Їхав собі по дорозі а тут зупинила поція без жодних причин та скоїли такі порушення: - Не відігрівання РП ситуацій (див. коли поліція зупиняє повинно так тут тук постукав у віконце але цього не було, коли я зробив зауваження це було відіграно); - Поліцейський не представився та не показав посвідчення мені, коли я зробив зауваження було надано посвідчення; - Поліція толком не могла сказати, що я порушив; - Не знання Закону України «Про Національну поліцію», а саме статей на за якими можна зупиняти громадян: Стаття 15. Перевірка документів, Стаття 16. Зупинка транспортного засобу (це я вам навів статті за якими поліція може зупиняти але цього не було); - Поліція намагалася виписати штраф без жодних підстав та не надали доказів, а потім втекли коли я їх загрузив; - Багоюз - дивиться працівники поліції втікли бо їх загнрузив на якій підставі зупинка ТЗ та не знання Закону України «Про Національну поліцію», відігровки РП ситуацій поліцейського не було; - Не знання розділу патрулювання;
* 00:00 - 00:31: - Не відігрівання РП ситуацій поліцейського;
* 01:23 - 01:41: - Не знання законів України "Про Національну поліцію", а саме статтей за якими має працівник поліції зупиняти ТЗ: Стаття 15. Перевірка документів, Стаття 16. Зупинка транспортного засобу (бо працівники не огосили їх на якій підставі зупинка ТЗ та перевірка документів);
* 01:51-03:35: - Не знання розділу патрулювання а саме працівник поліція щоби виїхати на патрулюваня має мати з собою: боді камеру, тайзер, кайданки, зброю, не менше ніж 2 особи; Не надання доказів мого порушення ніби я його скоїв; Багоюз - дивиться працівники поліції втікли бо факту порушення не було тупо люди намагались отримати підвищення бо думали на дурня попали а тут джекпот випав.
Мені дуже цікаво як керівництво НПУ К видає таким людям такі високі звання, ті люди про поліцію нічого не знаю можливо керівництво бере хабар за звання прошу Вас перевірити керівників поліції. Ну як керівники можуть випускати таких людей на патрулювання.
4. Докази (скріншот/відео): Масове порушення працівників НПУ К.
5. Дата порушення: 10.08.2024
Останнє редагування: