Розглянуто ID: 182787, ID: 198493/ Порушення правил : "FD" - Free Damage, "DM" - DeathMatch, "DM Car" - DeathMatch Car, "DM Робочий"

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Lord_666

Козак
Реєстрування
10 Кві 2024
Дописи
27
Реакції
8
Бали
6
1. Нікнейм гравця: ID: 182787, ID: 198493
2. Особистий нікнейм: Граф Чорний
3. Клан порушника: OUTLAW-TEAM
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: bloods
5. Суть скарги: Порушення правил :
- 6.1.
"FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
- 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
- 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
- DM Робочий
Трапилася така ситуація зі мною: Замовив таксі для виконання завдання з баттлпасу, приїхало таксі по мене почали їхати до центрального ринку, а потім на трасі трапилася аварій ситуація. Оскільки дані люди їхали по зустрічній смузі після чого відкрили стрільбу по автомобілі таксі, а потім по водієві таксі, коли я зробив їм зауваження що вони зробили напад на робочий транспор після чого була відкрита стрільба по мені без жодних причин а далі вбивство мене та водія таксі. Нажаль початку всієї ситуація немає бо я трішки відвернув увагу від гри, потім коли почув стрільбу відразу почав запис. Провокацій з моєї сторони не було, так само зі сторони водія таксі на відеофіксації видно що автомобіль порушників знаходиться на зустрічній смузі, згідно моїх слів що підтверджує подію яку я описав. Можливо деякі адміністратори звернуть увагу на мій розшук згідно статті 1.11 – це стаття за перебір штрафів правил дорожнього руху, оскільки зараз дуже космічні суми штрафів за порушення правил дорожнього руху. Поки немає можливості оплатити штрафи.
6. Докази (скріншот/відео): тут
7. Дата порушення: 25.10.2024

Єгор Бахмутат

СТАДО
Активний гравець
Реєстрування
10 Бер 2023
Дописи
1,047
Реакції
501
Бали
198
Вітаю!
Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець, [182787] отримає покарання за DMCar + DM - /jail 80.

Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі