Дмитро Джокер
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 12 Тра 2023
- Дописи
- 87
- Реакції
- 73
- Бали
- 31
- Нікнейм гравця: ID 185261
- Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
- Суть скарги: Пояснюю всю ситуацію яка відбулася зі мною їхав оплатити штрафи до Поліції, майже став на паркову біля будівлі Поліції а тут по автомобілі була відкрита стрільба, а потім по мені та вбивство без жодних причин, оскільки у мене був хороший настрій та я в цей час не був заряджений на конфліктні ситуації. У чому засвідчує чо я навіть не перебував в розшуку та я слухав музику, коли почалася стрільба я відразу увімкнув запис та почав фіксувати порушника, навіть не намагався робити супротив йому. Оскільки згідно правил UKRAINE GTA не дозволено стріляти біля будівлі Поліції тому що це Зелена Зона та загрожує за це покарання у вигляді Варн та деморган.
- 6.1.1. "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone - нанесення шкоди гравцю / стрілянина у бік гравця в зеленій зоні, якщо була провокація / причина - покарання також застосовується. | Деморган 30-100 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищати від нападу на державну територію (об’єкт), також дозволено відстрілюватись / відбиватись від нападу тощо.
- 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин
Примітка: якщо була провокація, або якщо відкрити вогонь у відповідь - не буде вважатись порушенням.
- 6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка: є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено.
- 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин
Дивиться буда стрільба по автомобілі а це рахується згідно правил як "DM" – DeathMatch, тобто нанесення шкоди автомобілеві. Далі стрільба в Зеленій Зоні, а далі вбивство це рахується як: "FD in GZ" - Free Damage in Green Zone, "DM" – DeathMatch, "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone.
4. Докази (скріншот/відео): Тут
5. Дата порушення: 07.11.2024
Останнє редагування: