Розглянуто ID 187075/DM, DM Сar+ PG+ Зліт котеджу через 20 хв. ( Вбивсто до продажу котеджу за 20 хв.).

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Джокер

Кошовий отаман
Реєстрування
12 Тра 2023
Дописи
118
Реакції
77
Бали
31
1. Нікнейм гравця: ID 187075
2. Особистий нікнейм: Дмитро Джокер
3. Клан порушника: Dark - Soals
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: bloods
5. Суть скарги: DM, DM Сar+ PG+ Зліт котеджу через 20 хв. Приїхав на зліт котеджу стояв 4 години нікого не чіпав, а ту лишилось 20 хв. щоби спіймати котедж підійшов якісь неадекватний гравець почав всіх бити після чого він вбив мене. Прошу Вас жорстко покарати даного гравця тобто надати блокування у вигляді 14 днів. Оскільки я дуже богато витратив часу з 22:32 по 02:00 - це 5 годи тобто виходить марно. Дивиться можливо я б зловив цей котедж а зараз щоб купити його в інших гравців потрібно витратити 250 млн. тобто я гадаю це нормальне покарання у цьому випадку при доказ яких я маю.
Доказ, що я дійсно витратив цей час але записувати почав з 23:32 коли гравці робили якісь порушення один проти одного тоді я почав записувати, тобто я марно витратив 4 години: ловля котеджу в 23:32, Перебуваю в 00:16 на зльоті котеджу та на додаток було здійснене порушення проти мене DM Car=HG - ID 181473, Перебуваю ще 01:42 та якщо продидивитися то є порушення гравцем оскільки він б'є якусь автівку - ID 193958.
6. Докази (скріншот/відео): DM, DM Сar+ PG+ Зліт котеджу через 20 хв - Моє вбивство, - Зазначений час в якому відбудеться продаж котеджу
7. Дата порушення: 20.08.2024

Останнє редагування:

Іван Скакун

ГС Неоф на пенсії
Активний гравець
Реєстрування
28 Лис 2022
Дописи
1,993
Реакції
1,197
Бали
253
Вітаю
Гравець 187075 отримає покарання за: Порушення правил UKRAINE GTA 1.8. (Правила ловлі майна)
По іншим відео я не можу видати покарання так як воно у вас приватне
Також клан Dark-Souls отримує
догану за Порушення правил UKRAINE GTA від лідера клану
Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі