Розглянуто ID 32855/ID38940/ID61500

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Катсу Егерместер

Новий гравець
Реєстрування
29 Сер 2024
Дописи
5
Реакції
0
Бали
6
1.Нікнейм гравця: Бандіт Смертник
2.Особистий нікнейм: Катсу Егерместер
3.Суть скарги: Образ я подпшол и сказал что продаю ключ от кейса електро хаус за400к ну и челики начяли оскать просто так я думаю они заслужыли отдих от игри дня на 3 может быть и на 7 просто вот я не давно зарегался на сервере у меня 8 лвл если бы на моеш мечте был другой игрок он бы психанул и удалил игру (ТОЕСТЬ МОЖНО РАСМАТРИВАТЬ КАК ПОДПихываНИЯ НА УХОД С ПРОЕКТА ЭТО - ИгроКИ - ДеНГИ ДЛЯ РОЗРАБОВ И КАК НЕ КАК Я УВЕРЕН ЧТО НЕ ТОЛЬКО СО МНОЙ так
4.Докази (скріншот/відео):1 2 3 4 5 6 ( Фрапс догрузить не получяетса )

Метью Дефо 💎

DefosFamQ 💎|| 03 Східна Україна
Активний гравець
Реєстрування
7 Вер 2022
Дописи
923
Реакції
778
Бали
113
Вітаю, шановний гравець!

Розглянувши Вашу скаргу, виношу вердикт:
Гравець Сенсей Минатори #61500 отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме:

5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

Гравець Льоха Дідовський #32855 отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме:
5.10. Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця. | Мут до 120 хвилин / Бан 7 - 20 днів

6.49. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн

Гравець Саймон Котацукамі #38940 отримує покарання за порушення правил UKRAINE GTA, а саме:

6.49. Заборонено використовувати анімацію з метою приниження гідності людини. | Деморган 45 хвилин, при наступному порушенні Варн

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі