Розглянуто ID: #42019 , Нон рп коп НПУ м.Дніпра

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
31 Сер 2024
Дописи
23
Реакції
8
Бали
8
Нікнейм гравця: 42019
Особистий нікнейм: Віталік Строєвус
Суть скарги: Нон рп коп без причиний арешт я його запитував свою підставу зупинки він не знав відповіді я його запитую що таке підстава він мене заковує в кайданки , не визвав адвоката , не показав, відеодокази мого правопорушення, сам в патрулю!
Докази (скріншот/відео):

Дата порушення: 05.11.24
Тайм коди : 0,06 с : Закував в кайданки без причини
1,06 с : Завів в кімнату перемовин

1) не визвав адвоката
2) не показав відео докази порушення
3,01 с : Розшук без причини
3,23 с : Ув'язнення без причини
Також громадянин весь цей час був сам в патрулі, прошу прийняти міри)

Останнє редагування:

Ксандер Каліванов

la fin des haricots
Активний гравець
Реєстрування
1 Кві 2023
Дописи
1,105
Реакції
733
Бали
253
Вітаю, цитуючи вашу суть скарги, виношу вердикт:
1. "Нон рп коп без причиний арешт я його запитував свою підставу зупинки" - ваш відео-доказ розпочинається з моменту як вас заковують у кайданки, якщо має повний відео-доказ, прикріпіть його у новій скарзі.
2. "не визвав адвоката" - ви перебували до затримання у розшуку (1.11), якщо громадянин перебуває у розшуку то адвокат не зможе ніяк вплинути.
3. "не показав, відеодокази мого правопорушення" - докази правопорушення надаються при присутності адвоката, а його сенсу викликати тут не було, аргументував вище.
4. "сам в патрулю" - керівництво дозволило виїхати одному в патруль.

5. Те, що ви являєтесь працівником НПУ К, не дає вам права неоплачувати штрафи, перебувати у розшуку та бути затриманим внаслідок ваших ж правопорушень.

Отже, повністю переглянувши та проаналізувавши вашу скаргу, [42019] отримує попередження [1/2] за відсутність міранди під час затримання.

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі