Рікардо Ріверс
Шановний гравець
- Реєстрування
- 27 Лип 2023
- Дописи
- 49
- Реакції
- 37
- Бали
- 21
1. Нікнейм гравця: ID: 75464
2. Особистий нікнейм: Янг Львівський
3. Клан порушника: INDIFFERENT
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: В ніякому)
5. Суть скарги: Доброго дня адміністрація 01 сервера. Я як постійний гравець 02 сервера вирішив зайти на 01 сервер і подивитись що у вас і до чого тут відбувається поговорити з людьми як тут і що тут вийшов я з лікарні зустрів гравця під 70461 ID і почав з нею вести діалог наче адекватно з нею порозмовляли і нічого такого не сталось і тут підбігає дитина під 75464 ID яка без причини бере і мене вбиває в зеленій зоні. Видно дана Фасоля йому боком вилізла і він окрім неї нічого не бачить і всіх ДМить кого побачить
10ти річна дитина думала що початківця заДМив і йому це зійде з рук але не все так просто )) Прохання видати даному гравцеві варн так-як це не перше його порушення в даному роді діяльності ) мамений бандит маленький)
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 01.02.2025
2. Особистий нікнейм: Янг Львівський
3. Клан порушника: INDIFFERENT
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: В ніякому)
5. Суть скарги: Доброго дня адміністрація 01 сервера. Я як постійний гравець 02 сервера вирішив зайти на 01 сервер і подивитись що у вас і до чого тут відбувається поговорити з людьми як тут і що тут вийшов я з лікарні зустрів гравця під 70461 ID і почав з нею вести діалог наче адекватно з нею порозмовляли і нічого такого не сталось і тут підбігає дитина під 75464 ID яка без причини бере і мене вбиває в зеленій зоні. Видно дана Фасоля йому боком вилізла і він окрім неї нічого не бачить і всіх ДМить кого побачить
6. Докази (скріншот/відео):
Останнє редагування: