Розглянуто id 76912 // Максим Благодир // Незаконний штраф

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
14 Чер 2023
Дописи
55
Реакції
14
Бали
11
•Нікнейм працівника який скоїв порушення: id 76912 // Максим Благодир
•Особистий нікнейм: Владислав Антонєвіч
•Суть скарги: Виписав мені штраф без доказів, та за те, що я не робив, казав, що я проїхав на червоний, але я проїхав на жовтий, та якщо подивитесь відео, то він вже загорівся, коли я був метрів 5 від світлофора, я фізично би не встиг зупинитись. Також витяг з правил дорожнього руху, а саме: п.п. 8.11 - "Водіям, які в разі ввімкнення жовтого сигналу або підняття регулювальником руки вгору не можуть зупинити транспортний засіб у місці, передбаченому пунтом 8.10 цих правил, не вдаючись до екстреного гальмування, дозволяється рухатися далі за умови забезпечення безпеки дорожнього руху."
P.S. Шановна Адміністрація, передайте це полковникам або генералу поліції Києва, та будьласка, та я хочу знати, як саме буде покарано данного "працівника" поліції.

•Доказ видачі покарання (скріншот/відео):
*клац* - момент проїзду перехрестя / *клац* - спілкування з пластіком ( 01:00 - пояснює, що я порушив, але самі це послухайте) ( 02:10 - пластік не вміє читати) ( 02:46 - виписав штраф )
Дата походження: 03.08.2024

Соня Кенді

КА | Західна Україна♡
Куратор Адміністрації
Реєстрування
4 Січ 2024
Дописи
814
Реакції
575
Бали
153
Вітаю шановний гравець!
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:

Від гравця не побачила порушень правила серверу,якщо ви не згідні з його діями то можете звернутися до прокуратури тут
Розглянуто!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі