Розглянуто [ID153469/ Саня Снайпер] || DM + DB.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Volodymyr_Smit

Агент Протокол
Реєстрування
29 Гру 2025
Дописи
21
Реакції
4
Бали
58
  1. Ваш нікнейм: Володимир Смит
  2. Нікнейм порушника: ID153469 Саня Снайпер.
  3. Суть скарги:Гравець на спорткарі без причини перегородив мені дорогу (DB) та вбив без причини (DM). Я виконував роботу, і через те, що на цій роботі іноді не зараховує мітку, мені доводиться повертатися. Я їхав по крайній лівій узбіччі, щоб нікого не збити, а також щоб нікого не зачепити. Цей молодий чоловік спеціально зупинив мене, щоб «чогось повчити». Мало того, що він наговорив образливих слів, так ще й вбив. Я вийшов, щоб йому пояснити ситуацію, але він хотів втекти. Я вдарив по машині, щоб він зупинився, проте після того, як він вийшов, він не дав мені навіть нічого пояснити і вбив.
  4. Докази (відео/скріншот):
  5. Дата порушення: 11.07.2026

Артем Бандерівський

Мл.Адміністратор | Центральна Україна
Адміністратор
Реєстрування
24 Січ 2023
Дописи
393
Реакції
223
Бали
458
Вітаю Шановний Гравець
Розглянувши докази вашої скарги виношу вердикт:
Гравець Саня Снайпер[153469] отримає покарання [Мут 90 хвилин, Деморган 145 хвилин]:

Порушення правил Ukraine Gta 5.10. "Неповажне ставлення до гравців" - Заборонено неповажне ставлення до гравців / принижувати гідність та честь гравця.
Порушення правил Ukraine Gta 6.42. Заборонено перешкоджати роботі працівників евакуатора, Укрзалізниці, автобуса, трамвая, тощо.
Порушення правил Ukraine Gta 6.3. "DB" - Drive By - нанесення шкоди, доведення до несвідомого стану іншого гравця / транспорту за допомогою транспортного засобу.
Порушення правил Ukraine Gta 6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини.

Гравець Володимир Смит[198145]отримує покарання [деморган 20 хвилин]:

Порушення правил Ukraine Gta 6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються.
Розглянуто!

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі