Розглянуто KenzoFamQ // для ГА/ЗГА

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кирило Громов

Старожила UKRAINE GTA
Лідер
Реєстрування
8 Сер 2022
Дописи
432
Реакції
667
Бали
153
1. Нікнейм гравця: клан KenzoFamQ
2. Особистий нікнейм: Кіріл Гранько
3. Клан порушника: KenzoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги:

Вітаю, шановні ГА/ЗГА!
В данній скарзі, хочу поскаржитися на клан - KenzoFamQ.
Тому-що на мою думку, данний клан робить неприпустимі дії на нашому з вами улюбленому RP проекті!
Тож давайте розпочнемо!
Ми всі знаємо, що граємо на RP проекті, але даний клан після прочитання скарги, це почує вперше.
Користуючись нагодою, хочу Вам нагадати, про ситуацію декілька місяців тому:
Клан KenzoFamQ робили дійсно нонРП речі, була цілодобова стрілянина в держ.орг, а саме - СБУ м.Харків, НПУ м.Харків.
Пропускаємо декілька тижнів, під час яких "веселились" учасники даного клану.
У клана було 2 догани, вони були в кроці від видалення. З того моменту, вони заспокоїлися та перестали як я сказав раніше "веселитися". Ми думали, що вони обміркували все та зрозуміли свої помилки. Минає лише декілька місяців,
як знову починається їхня ера, вони хочуть "повеселитися", їм нудно.
Починається стрілянина по патрулям, бо їм "нудно". Починається обстріл звичайних гравців, провокування працівників держ.орг.
Наведу прикалд: в більшості випадках, вони стріляють по колесам патрулів, в вогонь у відповідь, вони виходять та починаються ДМ.
Їхня "відмазка" - вони відкрили по нам вогонь! Хоча обстріляні колеса, їх не цікавлять. Та це зовсім не все..Їм весело, а працівники держ.орг, це ті ж самі люди, гравці. Які також хочуть пограти та розслабитися, відволіктися від проблем в житті. Але учасники даного клану, думають що працівники держ.орг це не люди? Вони дуже помиляються!

Якщо лідер клану піклувався про клан, а не думав: Та у нас є запасний клан, в разі чого втечемо в нього. Якось всеодно..
Я не розумію, як можна забити болт на свій клан, щоб займатися таким пофігізмом.
Та я гадаю що такого б не було, якщо лідер би піклувався про клан! Але нажаль, це лише мої здогадки..

Що я хочу донести цією скаргою? Що так грати не можливо! Коли як я, так і мої хлопці працюють, наприклад патрулюють місто,
та на них налітає автомобіль з учасниками цього клану, розтулюють, та починають дражнити та провокувати!
Після такого, весь настрій грати пропадає. Якщо гравці хочуть відпочити від ситуації в нашій країні, або від особистих проблем
в грі, то цьому їм перешкоджають гравці даного клану!
Теперь, я хочу довести, що учасники клану халатно відносяться до правил проекту, продемонструю вам їхні порушення лише за останні 7 днів:
1
тиць
2 тиць
3 тиць
4 тиць
5 тиць
6 тиць
7 тиць
8 тиць
9 тиць
10 тиць
11
тиць
12 тиць
13
тиць
14 тиць
15 тиць
А що буде, якщо подивитися скарги за останні 2 тижні, або взагалі місяць. Це ж просто жахіття!
Це потрібно зупинити негайно!!!
Я дуже надіюсь на Ваше розуміння.

❗❗ОДРАЗУ ПРОШУ ВИДАЛИТИ ФЛУБ ПІД ДАНОЮ ТЕМОЮ!!!❗❗

6. Докази (скріншот/відео):
1 тиць 2 тиць 3 тиць 4 тиць 5 тиць 6 тиць 7 тиць 8 тиць 9 тиць 10 тиць 11 тиць 12 тиць 13 тиць 14 тиць 15 тиць
7. Дата порушення: останні 7 днів.

Останнє редагування:

Віктор Миколайович

Північна Україна
Активний гравець
Реєстрування
22 Лип 2022
Дописи
10,759
Реакції
6,338
Бали
254
Вітаю

У скаргах на які ви посилаєтесь є багато випадків нонрп дій, ухід від рп, та інших дрібних порушень за які клан карати ми не можемо, також бачу там скарги де гравці яких було покарано зовсім з іншого клану, тому вбачаю тут спробу зливу клану, що прямо заборонено правилами проекту .

За що можна отримати догану/попередження?
1. Більше 10+ скарг на форумі (скарги на NonRP Drive, MG тощо, можуть не братись до уваги на розсуд слідкуючої адміністрації);
2. Ігнорування вимог старшої адміністрації;
3. Порушення від старшого складу (лідер/модератор) клану (образи рідних, DM in ZZ, образи адміністрації, багоюз, збив анімації і т.д.);
4. Використання учасниками клану стороннього ПО (може враховуватись навіть звичайний учасник клану на розсуд старшої адміністрації);
5. Перманентне блокування лідера - автоматичне видалення клану;
6. Неадекватна поведінка зі сторони гравців кланів в офіційних джерелах. (видається згс/гс неоф.)

Слідкуюча адміністрація перевіряє роль у клані після розгляду скарг, якщо є порушення від лідера або заступника то клан отримає попередження або догану.

Щодо стрілянини по співробітникам державних органів то це є рп складова так як клани це бандити які живуть не по законам та постійно знаходяться у конфлікті з співробітниками силових структур, за стрілянину у зелених зонах караємо згідно нормативів, тому якщо є випадки подібних порушень пишіть скарги на гравців.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі