Відмовлено KHARKIV

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
1. Нікнейм гравця: 6772295
2. Особистий нікнейм: Арсен Буданов
3. Клан порушника: KHARKIV
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: -
5. Суть скарги: Я вважаю що є такі порушення : 5.1. "MG", Провокації, 6.1.1. "FD in GZ, 6.4. "DM Car", 6.8. "TK", 6.18. "Перетяг RP ситуації", 6.28. "Втручення у RP ситуацію", погрози брокуванням в діскорді, образи
В відео 1 виїхав на орієнтування особи Олександр Патрон 6881704, приїхавши на об'єкт почав по ід виглядати громадянина. Нам співробітникам СБУ не заборонено затримувати осіб в зеленій зоні, якщо він знаходиться у розшуку. Закувавши людину хотів підвести до свого авто, і повідомити хто я і за що особа затримана, я це роблю завжди біля авто. Потім в наш РП процес втрутилась якась особа , а саме 6772295, почав кричати що це НОН РП, що забороне пакувати людей на стройці, що я не представився і не назвав причину затримання, не було можливості коли цей чоловік постійно кричав. Тайм код 0:50 він дістав автомат та почав цілитись по мені, так як поки особа у кайданках немає можливості відстрелювавась у відповідь. Постійно провокував на конфлікт. я спробував піти із зони конфлікта та поїхати, особа Тайм код 1:00 відкрила по мені вогонь та пошкодила авто., та вбив свого співкланівця. Так як не було змоги відстрілюватись, я відпустив Розшукуваного., і дав трошки у відповідь з м4, і зрозуміло що Олександр Патрон в цей момент втік. ( всі тайм коди були тільки по 2 відео) . На другому відео особа таранило навмисно а потім втікло, є ще відео де він на мене адміна викликав, але це вже лишнє думаю.
Замною також є порушення- це те що я відстрелювався в зз., Каюсь, але виникла така ситуація. Також прошу вибачення у гравця, що в першому пості (скарзі) обізвав. Я зрозумів свою помилку, і більше такого не повториться.
6. Докази (скриншот/відео):відео1 віїхав у орієнт, відео 2 сама ситуація, відео 3 дм кар.
7. Дата порушення:22.04

Останнє редагування:

Олександр Клименко

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
31 Сер 2023
Дописи
2,076
Реакції
508
Бали
198
Вітаю!
Скарга не підлягає розгляду через неприйнятний зміст та невідповідну (неадекватну) назву доказових матеріалів

[ВІДМОВЛЕНО]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі