Микола Немчук
𝓛𝓮𝓪𝓭𝓮𝓻 𝓸𝓯 𝓬𝓵𝓪𝓷 𝓝𝓲𝓶𝔃𝓲
- Реєстрування
- 20 Січ 2026
- Дописи
- 134
- Реакції
- 205
- Бали
- 48
1. Ваш нікнейм:
Микола Немчук 240115
2. Нікнейм порушника:
Алекс Сталкер 215623
3. Назва клану порушника:
KILLERS
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна Адміністраціє!
Хочу звернути вашу увагу на те, що гравець Алекс Сталкер (1215623) відкрив вогонь без попереднього встановлення особи цілі. Гравець не міг достовірно ідентифікувати мене як необхідного йому гравця.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тик
6. Дата порушення:
12-06-2026
Микола Немчук 240115
2. Нікнейм порушника:
Алекс Сталкер 215623
3. Назва клану порушника:
KILLERS
4. Суть скарги:
Вітаю, шановна Адміністраціє!
Хочу звернути вашу увагу на те, що гравець Алекс Сталкер (1215623) відкрив вогонь без попереднього встановлення особи цілі. Гравець не міг достовірно ідентифікувати мене як необхідного йому гравця.
6.2.1. "DM in GZ" - DeathMatch in Green Zone - доведення гравця до несвідомого стану в зеленій зоні. | Деморган 120-180 хвилин, при повторному порушенні Варн
Примітка:
є винятки описані в окремих правилах щодо різної RP ситуації, наприклад, напад на інкасаторів / напад на ВЧ з дотриманням усіх умов зазначених в правилах - покарання не застосовується, та в подібних ситуаціях описаних відповідними правилами, також дозволено захищатись від нападу на державну територію (об’єкт) тощо. Стріляти у відповідь в зеленій зоні заборонено (карається деморганом).
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.
Виняток: якщо по вам відкрили вогонь першими і ви це можете доказати, можете зайти в інтер'єр, в системну зелену зону, вийти з гри тощо для збереження ігрового майна без отримання покарання.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
Тик
6. Дата порушення:
12-06-2026