Айро Хелл
02 | Пенсія
- Реєстрування
- 14 Чер 2025
- Дописи
- 83
- Реакції
- 125
- Бали
- 48
- Нікнейм адміністратора:Владислав Кєлліні
- Особистий нікнейм:Микола Ягольницький
- Суть скарги:
- Вітаю, шановна адміністраціє!
Сьогодні я хочу звернутися до вас зі скаргою на дії ГС/ЗГС неофіційного характеру, оскільки з їхнього боку спостерігається відвертий "блат" клану kristalikk.
Гравці цього клану неодноразово порушують правила (UG 6.1.2, 6.2, 6.2.1), а також систематично ображають співробіТиць6тників СБУ та інших гравців як у грі, так і на Discord-сервері №2. На цих гравців неодноразово подавалися скарги, однак вони отримують лише мінімальні покарання, незважаючи на наявну історію порушень. Це створює враження упередженого ставлення та вибірковості у винесенні рішень.
Особливо хочу виділити гравців: Джек Галицький, Беруза Брауні та Данило Паперос. Вони займаються зливом складу СБУ: провокують конфлікти, безпідставно тулять та потім щоб ми отримали покарання подають скарги на форум. Під час затримань поводяться неадекватно — ображають співробітників, вигукують принизливі фрази на кшталт "ви нічого не можете", "падайте в коліна" тощо.
Також хочу зазначити, що клан kristalikk не отримав жодної офіційної догани, хоча у його складі перебувають гравці, які систематично демонструють токсичну та неадекватну поведінку. Це негативно впливає на атмосферу гри та створює відчуття несправедливості середінших учасників.
З огляду на вищезазначене, прошу ГА об’єктивно розглянути цю ситуацію, перевірити факти порушень та винести справедливе рішення щодо діяльності клану kristalikk і конкретних його учасників. [протягом тиждня будем мати ще більше відеофіксації по поводу порушення клануТиць9 KRISTALIKK, певні питання до адміністратора який видав вердикт немаю] - Доказ видачі покарання (скріншот/відео):+ Тиць1 Тиць2 Тиць3 Тиць 4 Тиць7 Тиць8 Тиць9 Тиць 10Тиць 12 (це більш старіші при потребі є ще тах 17*більш новіших)
- Дата походження:30.09.2025 14:49 by 𝓚𝓸𝓵𝔂𝓪𝓪
Останнє редагування: