Відмовлено L ВРУ || Аарон Кеннеді || Повна безлаборність правління Державою .

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
34
Реакції
28
Бали
63
  1. Нікнейм лідера/заступника: Аарон Кеннеді (( Старший склад Верховної ради. ))
  2. Особистий нікнейм: Божен Гаспарович
  3. Суть скарги: Панове ст.Адміністрація, панове ви мене пробачте але головною роботою Верховної ради України є системним стимулюванням державних структур країни а також головним правлінням в РП процессі державних структур яке на данний час не є актуальним в нинишніх реаліях, непроходить неяких змін в системі податків , неяких судебних реформ, Державні структури фактично занепадають за допомогою ще більшості лідерів без будьякого фінансування створюють деякі умови для гравців що також не є задовільной для Влади дивлячись на ситуацію в цілому.

Панове ст.Адміністрація займіться питанням покращення роботи Верховної Ради дуже шкода дивитись на безлаборність правління без амбіціозних і неумілих людей , верховна Рада це не поліція і не Армія де люди мають ходити по струнці і виконувати тренувальні обовязки для цього є силові структури , це не державна організація Адвокатів це система повноцінного правління всіма державними структурами і в Верховної Ради на це є всі ресури, Міністерства повністью не функціонують, Кабінет Президента зовсім не проявляє активності до всіх старших особових складів Державних структур.

Панове надаю поважні підтвердження своїм словам, а саме список Замів і Лідерів в області і їх особові склади біля їх держ.структур а бо в середені, окрім цього я б надав ще по всій карті їх роботу а ле думаю занадто багато буде фото .

P.S Панове цими словами я не хочу щоб даже за їх безлаборність покарали я прошу зайнятись серйозніше своєю роботою, своїми головними обовязками а не переводити Лідерку і державну структуру в свою особистість, Шановна Адміністрація прикриваючі одну безлаборну команду людей ви портите ігру інших гравців, на це боляче дивитись .

Окрім безлаборного відношення до своєї роботи люди блокують повністю роботу других державних спільнот .

4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): (( Тут простый приклад того що проходить біля державних структур (( НІЧОГО )) Ми проїзджаєм кожен день державні структури і бачемо кожен день в цілому одне і теж саме . (( НІЧОГО )) ))
  5. Дата походження: 07.05.2024.

Шановні гравці скажу вам честно одне в цілому люди остаються безнаказанні і тому нічого не зміниться на проекті ще довго но в мене є віра в Новго Головного Адміністратора і Головного Слідкуючого по Державним структурам які є на данний час , прошу ви зробіть щось .

Реєстрування
30 Січ 2024
Дописи
34
Реакції
28
Бали
63
Вы сами посмотрите отчет ВРУ .

3.Виконана робота: Лекції, перевірка техніки ЗСУ, видача подяки Генералу ДСНС,
набори, перевірка ЗСУ на знання, лікування від МОЗ, адвокатській виїзд, видача подяк УЗ/

Президент выехал как Адвокат ? Серезно ?

♣Artur Faretti♣

D.Faretti my love <3
Реєстрування
12 Січ 2024
Дописи
507
Реакції
357
Бали
123
Вы сами посмотрите отчет ВРУ .

3.Виконана робота: Лекції, перевірка техніки ЗСУ, видача подяки Генералу ДСНС,
набори, перевірка ЗСУ на знання, лікування від МОЗ, адвокатській виїзд, видача подяк УЗ/

Президент выехал как Адвокат ? Серезно ?
Вибачаюсь що влажу але підтримую слова Олександера Набанова. Ви простояли на посаді десь тиждень і довели казну в нуль . Через це вас і було знято з посади. Також за вашими ж словами ви розкрадали держ бюджет. І після цього ви хочете жалітися на іншого президента який ніразу не взяв собі коштів з казни ? Ганьба вам

Даня Стоун♡

ЗГС Неоф | Подільський край
Активний гравець
Реєстрування
28 Тра 2023
Дописи
1,338
Реакції
1,189
Бали
213
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, виношу вердикт:
На жодні ваші слова, не надано аргументів та доказів.
Ті докази які ви надали, а саме пусті місця во фракціях, не показує некомпетентність лідера ВРУ, так як ви не знаєте чим займалися дані фракції у період даного часу.
Відмовлено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі