Схвалено [M.D] Вадим Ахметов|Тайм-аут без причини|05

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,334
Реакції
676
Бали
253
1. Сервер у діскорді: 05
2. Нікнейм теха: [M.D] Вадим Ахметов
vadimka1527
3. Особистий нікнейм (Discord): [ЗМІ] Кирило Бакулін
kiril_kirill
4. Суть скарги: Видав тайм-аут на 24 години без причини. Навіть якщо по рахувати усі покарання згідно правил серверу, максимальний час на тайм-аут 3 години (якщо не помиляюсь)
5. Доказ: (скриншот/відео):
1000004051.jpg

6. Дата походження:20.10.2024

Вадим Мілковіч

Генерал ДСНС || Подільський Край
Реєстрування
29 Гру 2022
Дописи
308
Реакції
315
Бали
68
Вітаю,вас неодноразово попросили щоб ви покинули канал,але ви це проігнорували.За це я вам і видав покарання,ви видумували питання на ходу.Я просив вас хвилин 10 приблизно на те,щоб покинули канал.Реакції було 0.Також до цього додам,що ви додавали статус каналу «Заказ мужчин»,також попросив вас по Адекватному щоб ви це поміняли,до вас також це не дійшло.Ви заважали працювати мені,тому й отримали покарання.
Дякую за увагу!

Кіріл Гросман

Ігровий Помічник | Центральна Україна [01]
Ігровий Помічник
Реєстрування
5 Жов 2022
Дописи
1,334
Реакції
676
Бали
253
Пунтку що тайм-аут видається на 24 години по правилам серверу я не бачив.
Згідно правил серверу пункту 22, Ви мені могли видати мут на 1 годину, або тайм-аут на 2 години.

Дмитро Джокер.

let it be.
Активний гравець
Реєстрування
18 Жов 2022
Дописи
1,386
Реакції
778
Бали
253
Вітаю, з модератором буде проведена бесіда на рахунок видачі тайм-аутів, також отримає усне попередження за неправильну видачу покарання.

Хочу звернутись особисто до Вас, шановний - Кирило, я поважаю свій особовий склад і модерацію, якщо ви приєднуєтесь до голосового каналу і у вас дійсно є важливе запитання - запитуйте, вам допоможуть, але якщо ви вважаєте, судячи з вашої поведінки, ви можете зайти в голосовий чат і неповажливо ставитись до модерації? Ні!
Чому неповажливо? - Включання звукової панелі на протязі хвилини з іншим гравцем, коли модератор запитував чи є у вас запитання, була суцільна тиша, а потім ви уявили себе напевно головним адміністратором серверу, начебто потрапили на співбесіду, й нумерацію придумали запитань за "мерседес бенз" і "світлофори", то я вам особисто надаю відповідь:

1. На кожному сервері різні штрафи, які встановлює влада, модератор не зобов'язаний слідкувати за змінами цих критеріїв, це може змінюватись хоч кожен день, ці деталі можете дізнаватись самостійно на сервері.

2.
Mercedes-Benz G65 | Преміум клас авто | 6 370 000 грн.

Зауважу, яке відношення маєте Ви до інших, таке відношення й будуть мати інші до Вас.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі