Зачинено Maкcим Kacьянoвич//Негоден С Рішенням

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

RandomNick

Старина
Реєстрування
5 Вер 2023
Дописи
72
Реакції
67
Бали
23
Нікнейм адміністратора:Maкcим Kacьянoвич
Особистий нікнейм: Артемій Медвідь
Суть скарги:Я написал Скаргу на Лідера Потім Гс держ відхиляє маю скаргу то що Гс держ поностю не роглядав скаргу але що сказал лідер що він позволяє слівать Працівников тамйкод 0:17-0:49 і Полушайте що лідер сказав і плюс Сбушник на мне кливитали що я агент рашки і ви це закриваєте на це глаза що він сказал Сбушник таймкод 0:35-0:37 где він це сказал вот фрапс:
. а где Лідер Сказал що вона прозволяє слівать Працівников ніжу потім Сбушник взяжит мне без Причіни вот
. Слова Гс держ Вас було.
. звільнено згідно пунктів статуту, а саме:

3.1 Працівникам заборонено халатно ставитись до своїх обов'язків.
3.2 Заборонено піддавати зниженню репутації міської ради.
3.3 Заборонено зухвало себе вести і порушувати правила статуту.
3.13 Заборонено зухвало себе вести з працівниками інших державних органів. Давайте по Пунктах я перший пункт не неотсился до посади я працювал давайте другий пункт я не сніжал репутацію мр д давайте треттій пункт я статут не порушал ето раз воторих мне провукували на конфлікт і плюсом мне кліватали що я агент рашки і плюс даний людина гравець порушела статтю:297 Кримінального кодексу України, наклеп вважається кримінальним правопорушенням та карається штрафом або обмеженням волі на строк до двох років. Образа, згідно зі статтею 300 Кримінального кодексу України, може спричинити накладення штрафу чи громадських робіт. Прошу Разбраца с Гс держ
Доказ видачі покарання (скріншот/відео):Фрапс верху.
Screenshot_2024-10-25-20-14-56-096_com.android.chrome.jpg
Screenshot_2024-10-25-20-15-15-218_com.android.chrome.jpg

Дата походження:25.10.2024

Останнє редагування:

Олег Романович

Північна Україна❤️
Активний гравець
Реєстрування
5 Лют 2023
Дописи
4,145
Реакції
4,553
Бали
213
Ситуацію було вирішено в Discord. Зачинено

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі