Розглянуто Milenenko // не розумію причину покарання

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
  1. Нікнейм адміністратора: Milenenko Alina
  2. Особистий нікнейм: Амірі Ярмоленко
  3. Суть скарги: Відбувся напад на військову частину, при якому від гравців клану CODEX було немало порушень, таких як лазання по дахам та стрільба багоюзому в положенні сидя за авто/текстурою бункера, і при цьому адміністратор нічого не робив, але, мене було покаранно за причино "Порушень правил нападу на ВЧ" але я не розумію за що саме отримав покарання, я прилетів та зайняв позицію на вишці, при цьому я так робив постійно і мене ніколи за це не карали, генерал також знає що так робиться і ніколи не казав що це є порушенням, це не вважається дахом тому що на цих будівлях навідь є сходинки по яких по РП скажемо можно також залазити туди, і це не є НонРП, тому хочу дізнатися за що саме я отримав покарання
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): Тут
  5. Дата походження: 25.03.2024

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
P.S Також адміністратор зазначив що деморган було согласовано з паном кущовкою, з дуже авторитетним адміністратором на високій посаді, який чомусь не відкидує гравців кланів за грубі порушення... (тут)
Його так і не було покарано)

Аліна Міленинко

Вільна та щаслива
Реєстрування
17 Лип 2023
Дописи
236
Реакції
120
Бали
48
Вітаю шановний гравець!
Згідно з розділом 2, пунктом 7 правил нападу на ВЧ, Заборонено забиратися та перебувати на ангари та будівлі.
Сходинок там немає тому по рп ви ніяк не заберетесь, до того ж ви перебували там на гвинтокрилі що є заборонено.
На вас прилетіла скарга на яку ми відреагували.

Максим Кущовка

Just legend of 01
Активний гравець
Реєстрування
21 Лип 2022
Дописи
2,212
Реакції
782
Бали
213
Доброго часу доби, шановний гравець. Так як в скарзі згадано мене, надаю свою відповідь.
По перше: немає необхідності щоб всі адміністратори слідкували тільки за нападом на військову частину. Я закрив скаргу, знаючи що моя колег Аліна Мілиненко слідкує за нападом на військову часнину
По друге: в той момент я слідкував за чітером, що має явно більший приорітет ніж напад на ВЧ.
1711327396483.png

По третє роз'яснюю ваші слова:
Також адміністратор зазначив що деморган було согласовано з паном кущовкою
На пальцях: адміністратор Аліна Мілиненко не має прямої можливості карати гравців деморганом, і вона це зробила "моїми руками", тобто відправила мені команду на видачу покарання відповідно з припискою by

Milenenko

По черверте: навіть якщо адміністрація не побачила порушень - ви в праві написати скаргу на гравця. Адміністратор був один, а вас було людей 15

Очікуємо відповідь від керівництва. Приємної гри!

Реєстрування
10 Кві 2023
Дописи
177
Реакції
231
Бали
48
Доброго часу доби, шановний гравець. Так як в скарзі згадано мене, надаю свою відповідь.
По перше: немає необхідності щоб всі адміністратори слідкували тільки за нападом на військову частину. Я закрив скаргу, знаючи що моя колег Аліна Мілиненко слідкує за нападом на військову часнину
По друге: в той момент я слідкував за чітером, що має явно більший приорітет ніж напад на ВЧ.
Переглянути вкладення 199153

По третє роз'яснюю ваші слова:
Також адміністратор зазначив що деморган було согласовано з паном кущовкою
На пальцях: адміністратор Аліна Мілиненко не має прямої можливості карати гравців деморганом, і вона це зробила "моїми руками", тобто відправила мені команду на видачу покарання відповідно з припискою by

Milenenko

По черверте: навіть якщо адміністрація не побачила порушень - ви в праві написати скаргу на гравця. Адміністратор був один, а вас було людей 15

Очікуємо відповідь від керівництва. Приємної гри!

З приводу того що рішення було согласовано взято не з порожнього місця, сама Міліненко сказали мені про те, що вона согласовувала рішення з вами, тому не розумію чому ви зараз кажете про обратне.
З приводу бану чітера та того що ви не слідкували, я звісно все розумію, але репорт з запросом про те що гравець Маттео перебував 1 на бункері яку я закрипив вище був написаний 2-3 дні тому, а цей бан чітера був сьогодні, я досі не розумію чому ви тоді взялися за репорт та ніяк не відреагували на явне порушення.
Також пані Міліненко каже про те що їй поступив лише 1 репорт саме на мене зі скаргою, тому вона не надавала покарання іншим, так як не слідкувала за самою ВЧ, але зараз ви кажете що вона саме слідкувала за ВЧ як я розумію весь, і повністю проігнорувала багато порушень від гравців клану, починаючи з стрільби з даху закінчуючи стрільбою в положенні багоюзу, виходить так що порушували всі, але покарання отримав 1.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
На розгляді.

Маттео Хомс

ГА 01 серверу на пенсії 😎
Активний гравець
Реєстрування
16 Кві 2023
Дописи
1,188
Реакції
527
Бали
198
Вітаю.
- Заборонено забиратися та перебувати на ангарі та будівлі. [/jail 30хв.]
- Дозволено використовувати повітряний транспорт з метою крадіжки боєприпасів.

Примітка: заборонено використовуючи повітряний транспорт саджати його на криші будівель, ангарів тощо. Дозволено тільки на землю.
Покарання видано вірно. Щодо порушень від інших гравців, у адміністратора на жаль немає доказів. Але бесіду з приводу даної ситуації проведу.

Closed

Останнє редагування:
Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі