Розглянуто Mute p.6+p.7 | Yamato Taylor | 05 | Для КТП.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Богдан Петрушка

Кошовий отаман
Реєстрування
9 Жов 2022
Дописи
70
Реакції
81
Бали
23
1. Сервер у діскорді: 05
2. Нікнейм теха: Ямато Тейлор
3. Особистий нікнейм (Discord): helenixx_
4. Суть скарги:

Старший модератор 06 видає покарання на 05. Зайшов у дискорд на 05 привітатися з модерацією, прийшов ст. мод під ім'ям Ямато Тейлер. На хвилинку він ст.мод 06, а не 05, почав бушувати, говорити що б не порушував п6.

Цитую правило:
Даремна згадка @фракції або учасників сервера.
Карається: письмове попередження/видалення повідомлень, мут від 20 хв до 1 години.

На хвилинку, я тегнув роль модерації, а не фракції. Що в підсумку, я попросив показати відповідь на моє запитання, а ст. модератор почав фрікувати, я відповідаю на його запитання «Що вам показати», Ось те, шо «Вона вище», він відповідає: Прогортайте в верх чат та побачите відповідь.
Я прошу обґрунтувати таку відповідь, а в підсумку він запитує «Що саме», я йому вже відповідаю подумати, після чого отримую відповідь із запитанням.

Потім я перепитав за яким пунктом правил, після чого отримую сміховинну відповідь: «Всі пункти знаходиться у відкритому доступі, ознайомитися можете самостійно, звітуватись не зобов'язаний».
Ти рофлиш?

Я прошу вказати моє порушення, після чого вже отримую мут за п.6 і п.7.
Фрикоство з боку ст.мода?

5. Доказ: (скриншот/відео): 6. Дата походження: 25/10/2024

Реєстрування
5 Лип 2023
Дописи
383
Реакції
216
Бали
48
Вітаю,
І що ж почнемо
Старший модератор 06 видає покарання на 05. Зайшов у дискорд на 05 привітатися з модерацією, прийшов ст. мод під ім'ям Ямато Тейлер. На хвилинку він ст.мод 06, а не 05, почав бушувати, говорити що б не порушував п6.
Я як Senior moderator маю право слідкувати за будь яким сервером при потребі.
Ви вже не на першому сервері тегаєте модерацію без вагомої на це причини, за цього вам було видано попередження.

учасників сервера.
Модерація серверу також є учасником серверу навіть якщо ви відмітили роль це не дає вам дозвіл так робити.

фрікувати, я відповідаю на його запитання «Що вам показати», Ось те, шо «Вона вище», він відповідає: Прогортайте в верх чат та побачите відповідь.
1729806525579.png

Ви вже задавали питання стосовно порушення одного типу.
На хвилинку, я тегнув роль модерації, а не фракції. Що в підсумку, я попросив показати відповідь на моє запитання, а ст. модератор почав фрікувати, я відповідаю на його запитання «Що вам показати», Ось те, шо «Вона вище», він відповідає: Прогортайте в верх чат та побачите відповідь.
1729806986302.png

Ще раз повторюсь Модерація також є учасником серверу, в чаті я вам наголосив це запитанням "Модерація не є Учасником серверу?"
це ви проігнорували та почали задавати безглузді запитання на які відповідь вже була.

Потім я перепитав за яким пунктом правил, після чого отримую сміховинну відповідь: «Всі пункти знаходиться у відкритому доступі, ознайомитися можете самостійно, звітуватись не зобов'язаний».
Звісно я не зобов'язаний надавати відповідь на однотипне запитання так як відповідь знаходиться в чаті трішки віще.
1729807389749.png

1729807406485.png

Повна переписка є провокацією.
Особливо наголошую увагу ось тут.
1729807857930.png

1729807897290.png

1729807994968.png
\
1729808007906.png

Скарга була передана на розгляд Керівнику Технічної Підтримки.

Очікуйте розгляду.

Данііл Козаченко

Заступник керівника тех.підтримки
Активний гравець
Реєстрування
6 Лип 2022
Дописи
611
Реакції
192
Бали
48
Вітаю

З вашого боку дійсно був фактор марного згадування ролі Moderator Discord, що можна розцінювати як порушення як порушення 6-го пункту правил (Згадуючи будь яку роль, ви згадуєте усіх учасників серверу які мають цю роль), також провокаційні дії зображені на другому скріншоті прикріпленому SM

З боку ж самого SM також були допущені помилки під час спілкування, які будуть опрацьовані особисто з ним для запобігання їх виникненню в майбутньому

Розглянуто

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі