Зачинено N - 138 | Юра Компот // PG + Підтримка оску родичів та оску + Nrp Дії

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Жора Марцинкевич

ЮпиЙоу-ЮпиЕ
Реєстрування
2 Лис 2022
Дописи
83
Реакції
7
Бали
11
1. Нікнейм гравця: Владислав Форд (30053)
2. Особистий нікнейм: Жора Монтана
3. Суть скарги: Я хотів поробити на роботі ''Угон авто'' після чого мене почали оскати через те що я місклікнув та випадково вдарив людина, після того як я випадково вдарив людину я сказав ''офтоп інформація, сорі, я місклікнув, откат'' після чого отримав порцію оску у свою адресу та у адресу моїх родичів, пояснюю суть PG, коли я наставив на людину зброю та приказав сісти в авто він не сів та почав надалі оскати мене, у мене були всі IC причини моїх висловлювань які є на відео, а саме мене вибісило те що він сказав, цитую: ''Твоя **************************** козлина'', через це я вибісився і почав висловлюватися так як є на відео, скарга на гравця ''Юра Компот'' вже є у розділі ''Скарги на гравція в неоф. орг.'' тому я рахуя що від мене не має жодних порушень, а якщо й є то я готовий понести за них покарання.
4. Особисті докази (скриншот/відео):
5. Дата порушення: 27,05,2023
Тайм коди до відео: 2:15 - Підтримка оску ((Вона виявляється у тому що він не проти його висловлювань та тим що він хотів заступитися за нього)) ; 2:45 - 2:55: PG + Nrp Дії ((Виявляється в тому що він випригнув з авто та витягнув зброю без РП))

Янг Атсукі

Модератор | Центральна Україна
Реєстрування
2 Гру 2022
Дописи
276
Реакції
42
Бали
73
Вік
20
Вітаю, скарга вже розглянута в іншому розділі.

Закрито.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі