Енджей Хефнер
L ЗМІ
- Реєстрування
- 16 Чер 2023
- Дописи
- 44
- Реакції
- 19
- Бали
- 8
Сьогодні я був заскамлен гравцем "Ілля Гринченко" він сказав мені продаєшь свій "каєн" я тобі дам б/з "барабашово" а сказав ок (я тупа павелся). Я не міг запсиавати Фрапс по технічним проблемам з моїм ноутбуком, тому я запросив адміністратора і я попросив постояти тут щоб було все норм тому що в мене непрацює фрапс, недаслуховши мене вінсказав по типу "Записайте фрапс, допобачення"(Хоча я говорив що в мене фрапс не прайює), тому я попросив мойго друга записати фрапс з його комп'ютера він срадастю допоміг мені. Та ми стали обмінуватися спочатку він сказав продай свій каєн в гос (покупав за 2.500.000грн ) я продав потім як він побачив що в мене є ще і мотоцикл (700.000грн) він сказав ще і єго продати. Я как наівний, *********************************** поверял йому. Потім як я перекинув йому гроші він сказав сразу "В МЕНЕ НЕМАЄ ГРОШЕЙ" став втікати заспанив мотоцикл та пішов. Потім я покликав адміна (Атем Українець) та сказав яка сітуація він сказав по типу "Я не знаю, їдіть на форум".Добре. Потім я ще раз покликав він сказав "фрапс 3-лиця, НЕ ПРИЙМАЮТЬСЯ" . Я був дуже засмучений, тому що я кожин день заходив в ігру та заробатавав пей-дей что собрати на машину. Потім я вже останій раз написав адмініам і мені відповів дуже доброзичловий адмін (Владислав, а фамілію не пом'ятаю) він мене заспокоїв (тому що я був дуже злий) та сказав що якщо це було правда то мені допоможуть та повернять гроші.
Дуже дякую Владислав.
Я дуже сподіваюсь на розуміння. (Фрапс та докази внизу) . (Мені то потрібно когось скамати? Мені скоро на 11 чи 10 їти).
Дуже дякую
Слава Україні!!!
1. Нікнейм гравця: Ілля Гринченко
2. Особистий нікнейм: Єгор Жужа
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ніяк ні (я ЗМІ)
5. Суть скарги: Скам
6. Докази (скріншот/відео):там 3 часть по 1хв 7. Час: 17.07.23
Дуже дякую Владислав.
Я дуже сподіваюсь на розуміння. (Фрапс та докази внизу) . (Мені то потрібно когось скамати? Мені скоро на 11 чи 10 їти).
Дуже дякую
Слава Україні!!!
1. Нікнейм гравця: Ілля Гринченко
2. Особистий нікнейм: Єгор Жужа
3. Клан порушника: Невідомо
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ніяк ні (я ЗМІ)
5. Суть скарги: Скам
6. Докази (скріншот/відео):там 3 часть по 1хв 7. Час: 17.07.23
Останнє редагування: