Відмовлено N - 511 || Спарк Вейд [438] // систематичний RK + DM in ZZ + Навмисний DM car

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
1. Нікнейм гравця: Спарк Вейд [438]
2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886]
3. Клан порушника: INFINITI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ShmidtFAMQ
5. Суть скарги: систематичний RK + DM in ZZ + Навмисний DM car
Тайм-коди:
1) 00:16
- перший раз особа нас вбила біля стадіону на кільці с'їзжаючи з мосту по причині "Війна кланів", претензій немає (точний ігровий час вбивства: 03:04:14).
2) 02:56 - DM in ZZ (Пояснення: у правилах Зелених зон написано, що ВРУ - це є Зелена зона. Також для загального розуміння розумних глядачів: "Зелена зона - територія, та ПРИЛЕГЛА до неї територія (тротуар, в деяких випадках проїзна частина), яка може бути системною або встановленою правилами проєкту, або під час проведення масового заходу.")
3) 02:05 - Навмисний DM car (Пояснення: О третій годині ночі я не мав жодного бажання гратися з даною особою в "голодні ігри" та прямував додому задля становління АФК, але данній особі було сумно, їй не вистачало спілкування і особа навмистно псувала мій Т/З не вбиваючи мене попри війну кланів)
4) 03:00 - RK #1 (точний ігровий час вбивства: 03:09:49, після попереднього вбивства пройшло 05:35хв)
5) 03:42 - RK #2 (точний ігровий час вбивства: 03:11:36, після попереднього вбивства пройшло 01:47хв)
6) 04:35 - RK #3 (точний ігровий час вбивства: 03:14:21, після попереднього вбивства пройшло 01:45хв)
7) 06:05 - RK #4 (точний ігровий час вбивства: 03:14:57, після попереднього вбивства пройшло 00:36хв)
Примітка №1: На моємі відео доказі чітко видно що повернення на місце вбистсва не було. Кожен раз по дорозі до своєї квартири я цілеспрямовано змінював маршрут задля відсутності порушення правила поверненя на місце вбивства
Примітка №2: На моєму відео частково відсутній звук по причині: Третя година ночі, в такий час бажана тиша в будунку, через що й відсутній звук. У разі підозри образи чи провокації можливо запросити відео докази у порушника
Примітка №3: НА моєму відео видно що я повертався лише до свого будинку (клікабельно) задля закінчення ігрового процесу на сьогодні(ставати АФК), тому що третя година ночі - це досить пізній час (Мити ноги та лягати спати), а дана особа цілеспрямовано мене "Караулила" біля будинку чим створювала перешкоду для адекватної гри. Після чого я звернувся у репорт, мені допоміг адміністратор (Олександр Дилер) переконавшись в тому, що дана особа там стоїть!
6. Докази (скриншот/відео): ** ТУТ **
7. Дата порушення: 07.04.2025

Останнє редагування:

Spark.Wade

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Січ 2025
Дописи
27
Реакції
60
Бали
16
1. Нікнейм гравця: Спарк Вейд [438]
2. Особистий нікнейм: Євген Шмідт [7886]
3. Клан порушника: INFINITI
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: ShmidtFAMQ
5. Суть скарги: систематичний RK + DM in ZZ + Навмисний DM car
Тайм-коди:
1) 00:16
- перший раз особа нас вбила біля стадіону на кільці с'їзжаючи з мосту по причині "Війна кланів", претензій немає (точний ігровий час вбивства: 03:04:14).
2) 02:56 - DM in ZZ (Пояснення: у правилах Зелених зон написано, що ВРУ - це є Зелена зона. Також для загального розуміння розумних глядачів: "Зелена зона - територія, та ПРИЛЕГЛА до неї територія (тротуар, в деяких випадках проїзна частина), яка може бути системною або встановленою правилами проєкту, або під час проведення масового заходу.")
3) 02:05 - Навмисний DM car (Пояснення: О третій годині ночі я не мав жодного бажання гратися з даною особою в "голодні ігри" та прямував додому задля становління АФК, але данній особі було сумно, їй не вистачало спілкування і особа навмистно псувала мій Т/З не вбиваючи мене попри війну кланів)
4) 03:00 - RK #1 (точний ігровий час вбивства: 03:09:49, після попереднього вбивства пройшло 05:35хв)
5) 03:42 - RK #2 (точний ігровий час вбивства: 03:11:36, після попереднього вбивства пройшло 01:47хв)
6) 04:35 - RK #3 (точний ігровий час вбивства: 03:14:21, після попереднього вбивства пройшло 01:45хв)
7) 06:05 - RK #4 (точний ігровий час вбивства: 03:14:57, після попереднього вбивства пройшло 00:36хв)
Примітка №1: На моємі відео доказі чітко видно що повернення на місце вбистсва не було. Кожен раз по дорозі до своєї квартири я цілеспрямовано змінював маршрут задля відсутності порушення правила поверненя на місце вбивства
Примітка №2: На моєму відео частково відсутній звук по причині: Третя година ночі, в такий час бажана тиша в будунку, через що й відсутній звук. У разі підозри образи чи провокації можливо запросити відео докази у порушника
Примітка №3: НА моєму відео видно що я повертався лише до свого будинку (клікабельно) задля закінчення ігрового процесу на сьогодні(ставати АФК), тому що третя година ночі - це досить пізній час (Мити ноги та лягати спати), а дана особа цілеспрямовано мене "Караулила" біля будинку чим створювала перешкоду для адекватної гри. Після чого я звернувся у репорт, мені допоміг адміністратор (Олександр Дилер) переконавшись в тому, що дана особа там стоїть!
6. Докази (скриншот/відео): ** ТУТ **
7. Дата порушення: 07.04.2025
Шановна адміністрація, на рахунок зеленої зони біля ВРУ, може там і є прилегла частина, але хочу зазначити що я їхав за ним, гравець знав що за ним їду саме я, адже як видно на його ж відео доказі за декілька хвилин до цього я вбив його та був на цій автівці, гравець навмисно заїхав до прилеглої частини, це можна прирівняти до порушення правила ухід в зз. Тайм код 0:33 на відеозаписі автора я відіграв рп, а саме сказав «виходим з автомобіля», на що він відмовив, далі я вийшов з автівки та по рп прострелив колеса щоб ворог не міг втекти, це можна прирівняти до рп ситуаціі, тимпаче що у нас війна кланів. На рахунок РК то від мене його там аж ніяк немає думаю ви зі мною погодитесь, адже РК це повернення на місце своєї смерті. На рахунок того що гравець хотів потрапити до себе в квартиру то він міг це зробити, на його ж відео записі в моментах де він порушував правило рк видно як він просто приїздив та стояв чекав доки його вбʼють, хоча міг би спокійно зайти в квартиру, незважаючи на те що це було б порушенням правил, адже своє рк він аргументував тим що була 3 година ночі та він хотів завершити ігровий процес. На рахунок того що я його чекав біля будинку «караулив» то це також рп процес, в житті тебе також можуть чекати в чорному бусі під підʼїздом). А потрапити до дому він також міг просто перепідєднанням на сервер, що він доречі зробив одного разу, але чомусь вийшов з дому та знову помер 🫠

Євген Шмідт♔

Енергійний!
Активний гравець
Реєстрування
5 Тра 2023
Дописи
601
Реакції
287
Бали
68
Шановна адміністрація, на рахунок зеленої зони біля ВРУ, може там і є прилегла частина, але хочу зазначити що я їхав за ним, гравець знав що за ним їду саме я, адже як видно на його ж відео доказі за декілька хвилин до цього я вбив його та був на цій автівці, гравець навмисно заїхав до прилеглої частини, це можна прирівняти до порушення правила ухід в зз. Тайм код 0:33 на відеозаписі автора я відіграв рп, а саме сказав «виходим з автомобіля», на що він відмовив, далі я вийшов з автівки та по рп прострелив колеса щоб ворог не міг втекти, це можна прирівняти до рп ситуаціі, тимпаче що у нас війна кланів. На рахунок РК то від мене його там аж ніяк немає думаю ви зі мною погодитесь, адже РК це повернення на місце своєї смерті. На рахунок того що гравець хотів потрапити до себе в квартиру то він міг це зробити, на його ж відео записі в моментах де він порушував правило рк видно як він просто приїздив та стояв чекав доки його вбʼють, хоча міг би спокійно зайти в квартиру, незважаючи на те що це було б порушенням правил, адже своє рк він аргументував тим що була 3 година ночі та він хотів завершити ігровий процес. На рахунок того що я його чекав біля будинку «караулив» то це також рп процес, в житті тебе також можуть чекати в чорному бусі під підʼїздом). А потрапити до дому він також міг просто перепідєднанням на сервер, що він доречі зробив одного разу, але чомусь вийшов з дому та знову помер 🫠
1) Чому зупинка була виконана саме біля ВРУ - так, тому що хоч десь я відчуваю себе у безпеці, відповідно цього я зупинився саме тут, оскільки я так і сказав раніше, я не був зацікавлений у "голодних іграх" з вами. А чому я поїхав саме цим шляхом, відповідаю: Лише люди з "великим рівнем інтелекту" направляються в правий берег Києва з правого берега Києва через Дніпро!
2) Дякую за ваше підтвердження, що саме ви, гравець "Спарк Вейд [438]" рухались за мною цілеспрямовано задля майбутніх правопорушень!
3) Згідно терміну "Навмисний ухід в ЗЗ" - пояснив у пункті "1", ВРУ знаходиться на шляху до моєї квартири!
4) На моєму відео-доказі відігровки з вашого боку не було, оскільки у мене відсутній звук, тому апріорі такого бути не могло, якщо у вас є відео-докази цього, напишіть скаргу з вашими доказами. Тому відсутності РП-відігровок з мого боку - не було!
5) Згідно, як ви сказали, цитую: "На рахунок РК то від мене його там аж ніяк немає думаю ви зі мною погодитесь, адже РК це повернення на місце своєї смерті" (бажано в подальшому використовувати знаки орфографії, а-то нічого не зрозуміло), то будь ласка, вивчіть правила: "RK - Вбивство одного і того ж гравця 2+ разів за останні 15 хвилин", я розумію, що це досить тяжко, але раджу цим зайнятись - допоможе!
6) Згідно як ви сказали, цитую: "На рахунок того що гравець хотів потрапити до себе в квартиру то він міг це зробити, на його ж відео записі в моментах де він порушував правило рк видно як він просто приїздив та стояв чекав доки його вбʼють, хоча міг би спокійно зайти в квартиру, незважаючи на те що це було б порушенням правил, адже своє рк він аргументував тим що була 3 година ночі та він хотів завершити ігровий процес"(бажано в подальшому використовувати знаки орфографії, а-то нічого не зрозуміло). Я розумію, що з правилами ви так і не ознайомились, але навіть приїхавши до своєї нерухомості - заборонено туди йти коли ти бачиш стрільбу відносно своєї особи, оскільки це порушення правила "Ухід в ЗЗ", як ви і казали раніше (на відміну від вас я ознайомлений з правилами)!
7) Дійсно, з вами повністю погоджуюсь, в наш важкий час ми дійсно можемо спостерігати під під'їздом кожного не байдужого Українця тонований мінівен типу "Volkswagen Transporter T5" чорного кольору з працівниками ТЦК всередені. Але будь ласка, піджажіть будь ласка в якому місті нашої прекрасної країни хоть когось очікують на автомобілі "Koenigsegg Gemera" (**ТУТ**)?
8) "Перепід'єднання" до серверу - це NonRP дії (чим я, як особа яка хоч раз відкривала правила проекту Ukraine GTA). А те, що робили ви - це систематичні порушення цих правил!

Гарного дня))))
Очікуємо відповіді адміністратора

Останнє редагування:

Володимир Міллер

Подільський Край
Активний гравець
Реєстрування
22 Кві 2024
Дописи
1,008
Реакції
269
Бали
168
Вітаю!
Розглянувши вашу скаргу, оголошую рішення:

У вашому відео доказі присутні докази від третього лиця а саме від гравця Мері Шмідт [#1217].

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі