Відмовлено N - 608 Оскарження доган клан DESTROYERS

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

МИРОН

Поважний гравець
Реєстрування
13 Лип 2022
Дописи
90
Реакції
117
Бали
46
1.Нікнейм: Деф Аккерман
2.Лідер клану DESTROYERS
3.Суть звернення до адміністрації:
Прошу зняти першу догану, так як на форумі, і у діскорд каналі немає ніякої інформації за що вона була видана, немає ні причини ні відео доказів за що була видана перша догана клану, у нас було тільки 1 попередження, друга догана була за ДМ ЗЗ біля бункера, але хочу наголосити що людина яка порушила правила у клані була всього декілька днів.
Також для адміністрації на мою думку, і на думку інших лідерів та старшого складу кланів, не доречно видавати догану за прості порушення правил гри, чого має страждати весь клан від того що одна людина порушила правила, це може бути людина підставна і таким чином зливати клан, заходять в клан школярі і даже після того як ти обяснюєш їм правила і даєш інформацію шоб вони ознайомились не усі розуміють і сприймають це в серйоз, чого я маю організовувати МП і знімати сюжетне відео через те до до мене зайшов чувак у клан якому пофіг на правила який каже шо все ок порушувати нічого не буде, а робить своє, я захожу у гру шоб відволіктись цікаво і весело провести час, наш старший склад донатив не малі гроші щоб прокачати клан, а через цю систему доган неможливо нормально грати, бо треба за всіма слідкувати.
Зробіть поправки хочаб якщо правила порушують старший склад клану а не його учасники, видавайте покарання їм більш жорсткіші а не усьому клан, пропадає бажання грати, а тим більше донатити у цю гру, бо через рандомного чувака можуть видалити клан
4. Докази того що за першу догану немає ні причини ніякої інформації за що була догана, прошу зняти першу догану, другу ми будемо знімати самі, і також рекомендую ознайомитись з тим що я написав, бо ви втрачаєте гравців які донатять не малі гроші, а більшість таких гравців знаходяться у кланах !!!!

Микола Шевчук

Легенда проєкту
Активний гравець
Реєстрування
18 Лип 2022
Дописи
674
Реакції
462
Бали
108
Вітаю!
Догани були видані правильно
Оскарженню не підлягає

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі