Розглянуто N 677 нрп коп Ілля Франківський

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.
Реєстрування
6 Сер 2024
Дописи
12
Реакції
5
Бали
6
  1. Нікнейм гравця:Ілля Франківський
  2. Особистий нікнейм: Такаморо Накабура
  3. Суть скарги: Нрп коп, не знання законів, повного фрапса не має не знав що так буде, приїхав до укрзаліниці, цих два не акдеватних почали, стукати вв вікно просити документи без причини будь якої на то, почали витягувати з авто та стріляти, далі не пердставившись повезли мене в віділок, идали розшук за умисне нанесення шкоди, хоча я нічого не робив і відмовили в адвокаті, хоча в мене ніякого рошуку не було і такої причини відмови не існує, ПРОШУ НАДАТИ ОПРУ зі сторони поліцейського, адже кожний поліцейський має нагрудну бодікамеру, в іншумо випадку очікую на компенсацію моральну та покарання цих двох нрп копчиків
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 21. 09.2025

Реєстрування
2 Лип 2025
Дописи
9
Реакції
10
Бали
6
  1. Нікнейм гравця:Ілля Франківський
  2. Особистий нікнейм: Такаморо Накабура
  3. Суть скарги: Нрп коп, не знання законів, повного фрапса не має не знав що так буде, приїхав до укрзаліниці, цих два не акдеватних почали, стукати вв вікно просити документи без причини будь якої на то, почали витягувати з авто та стріляти, далі не пердставившись повезли мене в віділок, идали розшук за умисне нанесення шкоди, хоча я нічого не робив і відмовили в адвокаті, хоча в мене ніякого рошуку не було і такої причини відмови не існує, ПРОШУ НАДАТИ ОПРУ зі сторони поліцейського, адже кожний поліцейський має нагрудну бодікамеру, в іншумо випадку очікую на компенсацію моральну та покарання цих двох нрп копчиків
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 21. 09.2025
норм

Реєстрування
8 Чер 2024
Дописи
6
Реакції
12
Бали
8
Так ось опра на ній видно 2 рошука сумою 50 хв також представляю фото як ти мене назвав пепсікольним
І головне адвокат надається тільки за умови видання розшуку
на опрі видно як я представився

Назарій Коваль

02 | Західна Україна
Реєстрування
13 Бер 2025
Дописи
64
Реакції
40
Бали
21
Розглянувши вашу скаргу та переглянувши надані відеодокази, мною було прийнято таке рішення:

1. Ваш арешт було проведено згідно з чинним законодавством.
  2. З працівниками Національної поліції буде проведено бесіду щодо того, чому не був здійснений арешт вашого колеги Владислава Марценкевича.
Додатково:
Надалі звертаю вашу увагу, що перешкоджання RP-процесу, або провокація інших учасників, карається згідно з правилами Ukraine GTA.
Розглянуто​

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі