Відмовлено N - 764 Мікі Гопнік/ДМ

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

D3n1s1us

Новий гравець
Реєстрування
20 Вер 2023
Дописи
9
Реакції
1
Бали
1
  1. Нікнейм гравця: Мікі Гопнік
  2. Особистий нікнейм: Коля Мазута
  3. Суть скарги: Їхав збирати петрушку бо на кухні закінчилась, людина попросила зупинитись та показати паспорт, отримавши бажане йому захотілось побачити мою трудову та військовий квиток, на слова "у мене немає військового" він не реагував ніяк та мені настопиздило очікувати і я вирішив поїхати далі, але йому це не сподобалось. Звук мого мікрофону Geforce Expirience вирішив не записувати, напевно налаштування такі. Я йому не грубив, та причин для стрільби не надав.
  4. Докази (скріншот/відео):
  5. Дата порушення: 26.09.2023
  6. Також маю запитання до адміністратора який відмовив минулу скаргу, . Що саме там не по формі? N-763 в заголовку? Це заважає побачити порушення гравця на якого написана скарга? Можливо в заголовку не писало нікнейм та причину скарги? Я скопіював заголовок з скарги яку відмовили через відео, N-763 добавив адміністратор, і я не можу зрозуміти навіщо було відмовляти через "не по формі" не давши час на редагування

Настя Хоффман

Подільський Край
Реєстрування
18 Тра 2023
Дописи
466
Реакції
69
Бали
33
Вітаю!
Скарга не по формі! Адміністратор розглянув вірно. У вас має бути 7 пунктів, написано клан порушника та ваш. Додайте зазначені пункти та подайте скаргу повторно
Відхилено.

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі