Відмовлено N-835 FD за територією битви

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Теті Вейдер

Кошовий отаман
Реєстрування
25 Сер 2024
Дописи
44
Реакції
63
Бали
21
1. Нікнейм гравця: -
2. Особистий нікнейм: Теті Постприход
3. Клан порушника: Legends90x
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: HaunteD
5. Суть скарги: Під час битви за територію, я стояла на прилеглій території, за яку йшла битва, поруч зі мною бігало 2 людини з клану, проти якого ми грали території, після чого вони кудись побігли та я спокійно стояла та чекала на інших своїх сокланів, на 6 секунді видно як по мені проходить урон зі снайперської гвинтівки та видно як в мене знімається 100хп. Також там теж видно 2 мітки, тому цілком ймовірно що це були ті 2 людини, які бігали до того біля мене. Прошу перевірити хто це зробив та видати покарання, якщо це відноситься до клану Legends90x. На мою думку такі дії були з боку іншого клану, адже наш клан не грає на снайпах та їм немає сенсу стріляти по мені.
6. Докази (скриншот/відео): тут
7. Дата порушення: 12.11.2025

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,042
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
На відео доказі не видно НікНеймів а так як, стріляли поза зоною відкат не буде запрошено через:
1
.Стріляли поза зоною.
2.Не відомо хто стріляв.
2.33. Заборонено порушувати правило зберігання та ведення відкату (див. п. 1.24). | Конфіскація території, + Бан від 3 днів / Попередження НО якщо від 3+ гравців

1.24. Учасник битви зобов'язаний вести відкат протягом усієї битви та зберігати протягом 36 годин від моменту закінчення битви.
Примітка: за потреби надати адміністрації протягом 12 годин з момент запиту.

Якщо у вас є відкат де видногрявця можете переподати скаргу.

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі