Дмитро Квінтов
Поважний гравець
1. Нікнейм гравця: Макс Катрайт #2401
2. Особистий нікнейм: Дмитро Квінтов #11131
3. Клан порушника: NekoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Я почав проводити зупинку людини яка пересувалась на пошкодженому транспорті, так раз таки від цієї людини. Гравець котрого я зупиняв тільки що заспавнився в лікарні, тому що його вбила та людина і потім ця ж людини просто переключається на м4 без перезарядки, та починає вбивати гравця. Я розмію, що таке війна кланів, але вона повинна проходити по правилам, а тут на мою думку людина порушили Респавн Кіл, а також Спавн Кіл.
6. Докази (скріншот/відео):
Таймкоди: (00:38) - на цьому моменті гравець починає їхати на пошкодженому авто, а за ним вже слідкує той гравець. (00:50) - проводжу зупинку. (01:39) - в чаті можна побачити інформацію, що у них війна. (01:41) - Вбивство
7. Дата порушення: 25-07-2024 (12:39)
2. Особистий нікнейм: Дмитро Квінтов #11131
3. Клан порушника: NekoFamQ
4. Чи знаходитесь Ви в клані, якщо так, то у якому: Ні
5. Суть скарги: Я почав проводити зупинку людини яка пересувалась на пошкодженому транспорті, так раз таки від цієї людини. Гравець котрого я зупиняв тільки що заспавнився в лікарні, тому що його вбила та людина і потім ця ж людини просто переключається на м4 без перезарядки, та починає вбивати гравця. Я розмію, що таке війна кланів, але вона повинна проходити по правилам, а тут на мою думку людина порушили Респавн Кіл, а також Спавн Кіл.
6. Докази (скріншот/відео):
7. Дата порушення: 25-07-2024 (12:39)