Відмовлено N-950 школоло//dm

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Роман Демченко

Активний
Реєстрування
26 Чер 2022
Дописи
64
Реакції
16
Бали
13
1. Ваш нікнейм:Роман Гурцев 27031
2. Нікнейм порушника:Саша Александров 39527,Сава Райдер 36513,Марко Ковалишин 37833
3. Назва клану порушника: RIDERS
4. Суть скарги:Взяв своє та почав переглядати повідомлення на телефоні,після чого почув як стріляють та почав дивиться що відбувається.Побачив що ці самі школоло застрелили поліцейського який перебував у афк.Після вбивства александров почав провокувати мене та прострелив мені колеса разом з райдером.Я вийшов з авто та вибіг вже третій тігр та почав підмявкувать їм.Все інше видно на відео.Також хочу зауважити на масових порушеннях від цього клану,особливо звертаючи увагу на лідера та модератів,та прошу видати гідне покарання щоб вони замислювались що вони роблять,а не сидіть в школі і думати як би швидше прийти додому та потулись з кимось
5. Доказ порушення (скриншот/відео):Тик

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин,6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин,6.2. "DM" - DeathMatch - доведення до несвідомого стану гравця, без вагомої на то IC причини. | Деморган 60-100 хвилин

6.4. "DM Car" - DeathMatch Car - умисне псування / нанесення шкоди будь-якому транспортному засобу з або без гравців у середині без вагомої IC причини. Удари по власному транспорті не враховуються. | Деморган 5-30 хвилин,6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

6.1. "FD" - Free Damage - нанесення шкоди гравцю без вагомої на то IC причини. | Деморган 15-30 хвилин

6. Дата порушення:22.12

Серго Фараонов

Адмін у відставці
Активний гравець
Реєстрування
3 Сер 2024
Дописи
2,043
Реакції
612
Бали
253
Вітаю, Шановний гравець!
Надайте повний відео доказ!
Якщо відео менше ніж 1 хвилина або понад 5 хвилин (виняток коротка ситуація, яка не потребує відео на 60 секунд, або довготривала ситуація, яку обрізати до 5 хвилин не можна для повного розуміння);

Відмовлено!

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 0, Учасників: 0, Гостей: 0)

Угорі