Ян Булл
Кошовий отаман
- Реєстрування
- 29 Вер 2025
- Дописи
- 114
- Реакції
- 47
- Бали
- 33
1. Ваш нікнейм: Ян Булл
2. Нікнейм порушника: Канекі Флібюстер
3. Назва клану порушника: Legends90x
4. Суть скарги:
Даний гравець, подав скаргу на мене та гравця Руслан Добрий в якій скаржиться на DM, вбивство без причини, та надав відео докази в яких немає повної ситуації
Надаю повне відео ситуації в якій видно що я та гравець Руслан Добрий вмішались в перестрілку між нашим соклановцем Такемура Данте та гравцем Канекі Флібюстер. Відповідно у нас була IC причина. Даний гравець Канекі Флібюстер використав обрізаний фрапс щоб ввести в оману адміністрацію.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
скарга від Канекі Флібюстер - ТУТ
відео з повною ситуацією з моєї сторони (таймкод 1:00) - ТУТ
скріншот з відео де видно попадання по моєму соклану Такемура Данте (сліди крові від попадання) - ТУТ
6. Дата порушення: 28.12.25
2. Нікнейм порушника: Канекі Флібюстер
3. Назва клану порушника: Legends90x
4. Суть скарги:
Даний гравець, подав скаргу на мене та гравця Руслан Добрий в якій скаржиться на DM, вбивство без причини, та надав відео докази в яких немає повної ситуації
Надаю повне відео ситуації в якій видно що я та гравець Руслан Добрий вмішались в перестрілку між нашим соклановцем Такемура Данте та гравцем Канекі Флібюстер. Відповідно у нас була IC причина. Даний гравець Канекі Флібюстер використав обрізаний фрапс щоб ввести в оману адміністрацію.
5. Доказ порушення (скриншот/відео):
скарга від Канекі Флібюстер - ТУТ
відео з повною ситуацією з моєї сторони (таймкод 1:00) - ТУТ
скріншот з відео де видно попадання по моєму соклану Такемура Данте (сліди крові від попадання) - ТУТ
6. Дата порушення: 28.12.25