Розглянуто No #372 | ДКВС

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Арсен Буданов

Кошовий отаман
Реєстрування
24 Сер 2024
Дописи
234
Реакції
66
Бали
31
  1. Нікнейм гравця: Вадим Зозулька, Учиха Мадара
  2. Особистий нікнейм: Арсен Буданов
  3. Суть скарги: Це вже не перший раз таке, просто фрапсу нема. Я також працівник ДКВС, стояв у роздягальні афк, відійшовши по сімейним справам, і перед пей дей, беруть у кайданки, на голікоптері вивозять на гору і залишають. Тайм код 1:34 сам працівник ДКВС каже що моє порушення це те що я стояв більше 15 хв афк. Відео почав записувати саме в той момент коли вже везуть, бо не очікуєш такого від своїх., чи тепер коли стоїш афк у роздягальні у своїй же фракції треба постійно писати фрапс??? На другому відео вже адмін пояснює, що якщо це рп процес, у даних працівників має бути відкат відео протягом 3-х днів. Я прошу надати мені, або вам адміністраторам це відео цього рп процесу.
    По РП процесу, мовчки вивів з голікоптеру, мовчки зняв кайданки., це вже non rp дії.
    Відео 3 працівники сказали що закінчили свій РП процес. Так що попрошу пояснень від них що це було і навіщо чіпати людей які стоять афк, за чиїм наказом вони діють, і де таке прописано, що якшо працівник ДКВС стоїть в афк більше 15 хв треба вивозити на гору і залишати. (Не по формі!)
    Також хочу зауважити те, що у НПУ/СБУ при затримані любої особи має бути завжди фрапс, прошу надати відео за що ми були затримані. Так само і в ДКВС, якщо є правопорушники на території, сам процес затримання має бути записаний на відео, щоб були докази правомірності дій. Також попрошу спитати у адміністратора, який прилетів на допомогу, він також питав у гравців, яку рп дію вони виконують, відповіді не було.
  4. Докази (скріншот/відео):тут, пояснення адм, РП
  5. Дата порушення:17.01

Останнє редагування:

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю, шановний гравець!

Дякуємо вам за внесок у розвиток UKRAINE GTA.

Розглянувши ретельно вашу скаргу, можу винести наступний вердикт:

На жаль доказів зі сторони працівника ДКВС "Вадім Зозуля" немає. Тож усі покарання будуть базуватися на ваших доказах.

Гравець: Вадім Зозуля #6764067 отримує покарання:
6.27. Заборонено уникати RolePlay ситуацій, відігровок, взаємодії з іншими ігровими персонажами. | Деморган 60-120 хвилин, при наступному порушенні Варн

6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

Також співробітник отримує догану.

Гравець: Учиха Мадара #6796171 отримає покарання:
6.33.3. Заборонено відігрувати будь-яке RP з гравцем, який перебуває в "AFK". | Деморган 30-60 хвилин, при наступному покаранні Варн

Гравець: Арсен Буданов #6870408 отримає покарання:

5.1. "MG" - Metagaming - Надсилання повідомлень, що містять OOC інформацію в IC чаті (з реального світу в ігровий світ - змішування чатів). До уваги також береться “)”, “.”, “?” тощо. | Мут до 45 хвилин

5.11.
Заборонено неадекватно поводитись / виражатись / комунікувати. | Мут 60-180 / Бан до 5 днів

З повагою,
Ст. Адміністратор - Данило Шульга

|Розглянуто|

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі