Розглянуто No18 | Олександр Навроцький | Злив особового складу НПУ, та перешкода роботі

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Дмитро Хелл

Активний
Реєстрування
13 Бер 2023
Дописи
172
Реакції
284
Бали
68
  1. Нікнейм лідера/заступника: Олександр Навроцький
  2. Особистий нікнейм: Дмитро Хелл
  3. Суть скарги: Останнім часом від замісника лідера СБУ м.Київа спостерігається неадекватна поведінка.
    Олександр не один раз заважав РП процесу. Намагався вивести працівників НПУ м.Київа на конфлікт. Заливав обрізані скарги на співробітників НПУ, в котрих сам мав грубі порушення, але намагався приховати їх та виставити винними працівників НПУ.

1. Відео на цьому відео ви можете побачити, як ми вели патрулювання та шукали бандитів на червоному мерседесі, та вони самі нас найшли та почали викрикувати образи, після чого ми почали погоню, та бандити першими відкрили по нам вогонь.
    Та нам нічого не залишилось як відкрити вогонь у відповідь, але тут з'являється пан Навроцький та починає порушувати правила серверу, а саме:

PowerGaming ( Під час погоні людина їде за нами, та під час перестрілки встає прям посеред неї і починає качати права, а не ховається від куль )
    NonRP ( Так як це співробітник СБУ, а тим паче замісник лідера. Він повинен був допомогати нам вбити злочинців або просто не заважати якщо в ньго не має зброї. Я ніколи ніде не бачив щоб працівник гос. структур під час перестрілки бігав за другими працівниками та викрикував "АЛЬО ГАРАЖ, ЗУПИНЯЄМОСЬ, ЗУПИНЯЄМОСЬ" )

Замість того щоб вибачитись за свій вчинок, він заливає скаргу на Єгоріо Хелл.
    В котрій пише, що це ми перші відкрили вогонь, але на моєму записі видно що це не так.
    Написав що людина порушила субординацію ( хоч сам бігав та кричав АЛЬО ГАРАЖ) , а зараз уявіть себе на місці Єгоріо. По ньому ведеться вогонь, а тут бігає якась людина та кричить під руку "АЛЬО ГАРАЖ, ЗУПИНЯЄМОСЬ, ЗУПИНЯЄМОСЬ". Я гадаю що це зовсім не є порушенням, оскільки в реальному житті під час такої ситуації його б взагалі скоріше вбили.

2. Відео на цьому відео можно побачити ще одну ситуацію, де Олександр починає провокувати нас та погрожувати "Ой пацаны, доиграетесь вы, отвечаю".
    Я вважаю що це є порушенням субординації, так як людина сказала це в РП чат, перебуваючи зам. лідером.

3. Відео на цьому відео Олександр увійшов до ІТТ не по формі ( сам відкрив двері, але сказав що вони були відкриті ),
    після чого Єгоріо Хелл попросив його покинути територію на що він відповідає - " А що так, щось не так, шо я тут, зайвий?
    Після чого я попросив у нього посвідчення, а він почав юлити. Я дав 10 секунд покинути територію, але він знову не підкорився.

( Також на відео чути як гравець Браян Берк називає мене "йолупом", а пан Навроцький сміється з цього, що також є досить дивно для замісника лідера )

Та усі ці ситуації траплялись виключно зі мною, але я також неодноразово чув як пан Навроцький провокує інших поліцейських без якихось підстав на це. Прошу розібратись з цим.
  4. Доказ видачі покарання (скріншот/відео): -

5. Дата походження: 02.05.2024

Данило Шульга

На пенсії
Активний гравець
Реєстрування
11 Жов 2023
Дописи
668
Реакції
356
Бали
68
Вітаю.
Розглянувши вашу скаргу виношу вердикт:
Гравець: Денис Берк #6759240 Отримує покарання:
Образа гравців - /pmute 60-180 або /pban 1-14
Гравець: Дмитро Хелл #6763609 Отримує покарання: DB - /jail 30-60 /warn
Гравець: Олександр Навроцький #6767510 Отримує покарання: Догану
Також буде проведено строгу бесіду!

[Розглянуто]

Стан
В цій темі не можна розміщувати нові відповіді.

Хто переглядає цю тему (Всього: 1, Учасників: 0, Гостей: 1)

Угорі